11-01-2012, 19:07 | #1 |
BİR TEKLİF (SALİH MİRZABEYOĞLU)
Geçenlerde CHP meclise Mirzabeyoğlu Davası'nı getirdi. CHP'nin ne mal olduğunu izah etmeye gerek yok. Salih Mirzabeyoğlu 28 Şubat'da haksız yere idam almış (aşağıda bir link paylaşıyorum, detaylı okuyabilirsiniz) idam cezası kaldırıldığından cezası ağırlaştırılmış müebbet hapse çevrilmiştir. 14 yıldır cezaevinde bulunan mirzabeyoğlu yaklaşık 7-8 senedir tek kişilik hücrede kalmaktadır.
Şimdi diyeceğim şu ki: 28 Şubat zihniyetini temsil eden CHP 28 Şubat'da en büyük adaletsizliği görmüş Salih Mirzabeyoğlu'nu sahiplenip bu durumdan istifade Ak Parti'ye tokat atmaya çalışıyor.. Diğer tarafta 28 Şubat'la mücadele eden AK PARTİ bu hususta topluma mal olacak bir çalışma yapmıyor. Mecliste darbe araştırmaları komisyonu kuruldu fakat henüz bir bilgi alamadık. CHP'ye bu fırsat verilmemeli ve 28 Şubat'da yaptığı ahlaksızca tutumu temizlemiş göstermesine müsade edilmemelidir. AKPARTİ mecliste 28 şubat hususunun üzerinde durduğu gibi bu hususa tüm teşkilatlarını da dahil etmelidir. Teşkilatların kendi istekleri bu duruma sebeb teşkil edebilir. Aşağıda linki paylaşıyorum. Av. Abdullah Özbek'in yaptığı bu çalışma özet mahiyetindedir. Daha geniş bilgiye ulaşmak isteyen olur ise mesaj bırakabilir. http://bdgenclikhareketi.com/2012/10...bdullah-ozbek/
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-19-2017, 14:33 | #2 |
Burada Salih Mirzabeyle ilgili bir fikri olan kaç Ak partili var merak ediyorum
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
28, 28 şubat, araştırma, dava, komisyonu, meclis, mirzabeyoğlu, salih, teklif, teşkilat, şubat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|