04-07-2008, 00:36 | #1 |
Bir Tekliftir bu; Benimle Evlenirmisiiin??
"Benimle Evlenirmisiiin??" sözünü klasik mi buluyorsunuz o halde size ilginç altarnetifler;
Benım en hasta oldugum evlenme teklifi sylvester stallone'nin oynadigi rocky filminin ilkinde rocky'nin adrian'a evlilik teklif ettigi soru biÇimi: - Önümüzdeki 50 yil için bi planın var mı? ----------------------------------------- - Bebeğimin annesi olmanı istiyorum... ----------------------------------------- - Erkek kardeşimin eşinin eltisi olmanı istiyorum.. :D ----------------------------------------- -Kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, mütehatin, kuyumcunun, terzinin, düğün salonunu ve çalışanlarının ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmekte bana yardımcı olmanı istiyorum... ----------------------------------------- -Topluma ayak uydurup dışlanmamak adına hukuki bir dizi işlemin ardından aynı evi medeni kanun hükümlerince paylaşmak istiyorum sen ile... ----------------------------------------- -Ben olsaydın ve sana evlenme teklif etseydin kabul edermiydim ----------------------------------------- - Aynı Çatı altında bi ton sene gecirip birbirimizi bıkarcasina tanıdiktan sonra cocuklar yüzünden bi türlü ayrılamayıp her gün kavga edip , hem komşuların hem kendimizin asabını bozup sonra olay kıriıma noktasina gelince birbirimizi parcalayip avukatlara bi ton para dokup tek celsede bosanma denemelerinde bulunmanin zamani gelmis midir sence? ----------------------------------------- - Sana basayım nikahı? ----------------------------------------- Erkek; "bardağında ne var Sinem?" Sinem; "a aaa garson yüzüğünü düşürmüş, hey bi dakka bakar mısınız? yüzüğünüz buraya düşmüş. Garson; hanfendi, beyfendi size evlenme teklif ediyor olmasın sakın ?? :D -----------------------------------------
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-07-2008, 00:40 | #2 |
-Kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, mütehatin, kuyumcunun, terzinin, düğün salonunu ve çalışanlarının ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmekte bana yardımcı olmanı istiyorum...
Ben bu cümleyi anlayana kadar teklifi eden kişi vazgeçer .... :-\ :D |
|
04-07-2008, 00:41 | #3 | |
Alıntı:
Teşekkürler. (+) |
||
04-07-2008, 00:41 | #4 | |
Alıntı:
|
||
04-07-2008, 00:42 | #5 |
BEBEĞİMİN ANNESİ OLMANI İSTİYORUM :D AMA YANLIŞ ANLAYABİLİR KIZ EĞER SAFSA SENİN ÇOCUĞUNMU VAR DİE SORABİLİR
|
|
04-07-2008, 00:42 | #6 | ||
Alıntı:
|
|||
04-07-2008, 00:43 | #7 | |
Alıntı:
|
||
04-07-2008, 00:46 | #8 |
pat tokat gelioo sonrada :D o kadar gerilmez tabi ama anlayan için bence duygusal bi teklif
|
|
04-07-2008, 00:47 | #9 |
Önümüzdeki 50 yil için bi planın var mı?
bu iyi bir giriş :-\ sanırım |
|
04-07-2008, 00:48 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|