AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 02-29-2008, 14:24   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
Bir top attı Fener'i yaktı
Derbinin 75. dakikasında taç atmaya hazırlanan Gökhan Gönül’e fazladan bir top daha atarak kırmızı kart görmesine neden olan Ozan Önal, 15 yaşında ve G.Saray yıldız takımında oynayan bir futbolcu.
Bahadır Çokişler'in haberi
Önceki akşam oynanan ve uzun süre unutulmayacak derbiye damgasını vuranlardan biri de Galatasaray yıldız takımının 15 yaşındaki futbolcusu Ozan Önal oldu. Ozan, derdibe top toplayıcı olarak görev yaptı. Maçın 75. dakikası oynanırken, sağ kanattan Fenerbahçe bir taç atışı kazandı.

Atışı kullanmak üzere kenara yönelen Gökhan Gönül, top toplayıcıdan bir kaç kez top istedi. Tam saha kenarına gelirken, top toplayıcı çocuk elindeki topu Gökhan’a gönderdi. Gökhan, eğilip yerdeki topu almak isteyince de diğer top sahaya düştü.

Top toplayıcı Ozan, bu sırada hakeme bakıp, “Bak topu almadı” der gibi bir hareket yaptı. Cüneyt Çakır da, vakit geçirdiği gerekçesiyle Gökhan’ı ikinci sarıdan oyundan attı. Maçın bitimine 15 dakika kala ve tur atlamak üzere olan Fenerbahçe’nin 9 kişi kalmasına neden olan Ozan , kırmızı karttan sonra uzun bir deparla ortadan kayboldu ve bir daha görünmedi.

SPORCUSUNU SAVUNDU

G.saray Altyapı Antrenörü Ali Yavaş dün sporcusunu savundu ve “G.Saray bir eğitim yuvasıdır. Sporcumuz görevini yapmıştır. Konu bizim için önemli değil. Yıldız takımdaki oyuncumuzu bu tip olayların içine çekmek istemediğimiz için yasak koyduk” dedi.

Gökhan Gönül ise, “Ben, top toplayıcı çocuktan bir kaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra, yerdeki topu almaya çalıştığım sırada topu attı. Bir kaç dakika kazanabilmek için böyle bir şey yapmazdım. Ama hakem kartı gösterdi” diye konuştu.

Akşam

 

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-29-2008, 14:26   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
o çocuğun heykeli yapılmalı :D :D :D :D
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-29-2008, 17:21   #3
Kullanıcı Adı
azize
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
o çocuğun heykeli yapılmalı :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D
azize isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-29-2008, 18:45   #4
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
valla o çovuğun yerinde olmayı hiç istemezdim.Sanırım bundan sonraki bi 10 yıl Kadıköy'e gidemez
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-29-2008, 20:23   #5
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
gitmesin canım....gidenlere ne olduki oda gitmesin...geleceğin kahramanı o....
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-29-2008, 20:29   #6
Kullanıcı Adı
yasinarslanpay
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
Çocuk a bak ama ben onuda suçlamıyorum çocuk heyecanlıydı .Demek yaptı bir hata burada tek hata hekemdi bence... Bir fenerbahçeli olarak bunu düşünüyorum..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2008, 00:40   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
ultraslan sitesinde daha objektifçe açıklanmış

uyanıklığın sonu

http://www.ultraslan.com/Default2.html

sonra ağlama seansları
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 22:26   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
Helal olsun çocuğa :D
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 22:32   #9
Kullanıcı Adı
berat_2107
Standart Bir top attı Fener'i yaktı
bu arkadaşı tebrik etmek lazım.bu arkadaşın heykelini de fenerbahçe spor kulubü müzesinde kupalar arasına koymalı.çünkü bir 25 yıl daha bekleyeceler o kupa için.bu arkadaşa bakarak artık avunurlar.
berat_2107 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi