![]() |
#1 |
![]() BİR TUĞLA bir ailenin HAYATINI KARARTTI 09 Haziran 2009 Salı ![]() > Mustafa Esen İSTANBUL İHA Fatih Kumkapı’da 5 katlı binanın çatı katından beton parçalarının düşmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki oğlunu yoğun bakımda gören anne, hastanenin 4. katından ölüme atladı. Dün akşam saat 20.00 sıralarında Kumkapı Nişanca Mahallesi 79 numaralı apartmanın çatı katından düşen beton parçaları Tevfik Kurt İlköğretim Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Y.A’yı hastanelik etti. Kafasına düşen beton parçaları ile yaralanan Y.A. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakıma alındı. Anne Dilber A. (43) ise oğlunun bu durumuna dayanamayarak gece saat 03:00 sıralarında hastanenin 4. katından atladı. Kafa üstü yere çakılan anne Dilber A., hayatını kaybetti. Acı haberi iş yerindeyken alan ve hastaneye koşan baba Sedat A. “Eşim çocuklarına çok düşkündü. Çocuğumuzun kanlar içindeki halini görünce dayanamadı. Durumu çok kötüydü, sinir krizi geçiriyordu. Ben binanın 1. katında olduğum sırada, eşim 4. katta, terliklerini fırlatmış. Yanındakiler terlikleri almaya gidince camdan aşağı atlamış. Yüreğim yanıyor. Allah kimseye böyle acı vermesin” dedi. YENİ TAŞINMIŞLARDI Oturdukları binaya bir ay önce taşındıklarını belirten Sadat A. şöyle devam etti, “Terası en üst kattaki 2 dairede oturanlar kullanıyordu. Buraya başkalarının çıkmasına izin vermiyorlardı. Ne yaptılarsa bizim bina ile yandaki bina arasındaki duvarın bir kısmının devrilmesine sebep olmuşlar. Yıkılan duvarın yanına anten taktıkları söyleniyor.” BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ Ailenin 4 çocuğunun en küçükleri olan Y.A, karne hediyesi olarak babasından Galatasaray forması istemişti. Ancak olmadı. Beyin ölümü gerçekleyen küçük Y.A. istediğine kavuşamadığı gibi annesini de kaybetti. Türkiye gazetesi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|