07-18-2008, 12:09 | #1 |
Bir Yildiz Kaydi Yuregimden
Bir Yıldız Kaydı Yüregimden… Hüzün mevsimine girdim yine, aylardan göz yaşı Bir yıldız kaydı yüregimden, o an gözlerim karardı Her sey bitmisti benim icin tek cagrem aglamaktı Bir yıldız kaydı yuregimden ne umudum, ne bir cagrem kaldı Sevda denizine yelken acmıs mutlulugu yakalamıstım Butun amaclarıma sevdalarıma umutlarımı seninle paylasmıstım Bazen gözyasını bazen mutlulugu yasamıstım Diyorumya hayatımın en güzel, en özel anlarını seninle yasamıstım Öyle bir cıktınkı hayatımdan felegimi sasırttın Gökyüzündan kayan bir yıldız misali Ömrümden, yüregimden kaydın Beni koskoca dünyada milyonlarca mutlu insan arasında Tum umutsuzluklarla, tum mutsuzluklarla beraber Yalnız cagresiz bıraktın Ne agladım, ne sızlandım Son dilegimde yine sen vardın Bir yıldız gibi kaydın gönlümden o dilegimi bosa cıkarttın Hayatımı körellttin, Sevdamı bitirttin Ne guzel umutlarım vardı Senden uzakta ama seninle hayallerim vardı Kavusamazdım ama sana sevgim vardı Bir yıldız kaydı yüregimden, o an gözlerim karardı Bitti tum umutlarım bana yalnızlık kaldı Bir yıldız kaydı yüregimden , elimde bir dilegim kaldı Tanrımdan seni diledim, hayallerim vardı Yıldız hayallerimi kararttı, dilegimi bosa cıkarttı Kayan yıldız degil bos umutlarımdı Kayan yıldız degil benim hayatımdı… alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-18-2008, 14:09 | #2 |
Bazen gözyasını bazen mutlulugu yasamıstım
Diyorumya hayatımın en güzel, en özel anlarını seninle yasamıstım Öyle bir cıktınkı hayatımdan felegimi sasırttın Gökyüzündan kayan bir yıldız misali Ömrümden, yüregimden kaydın Beni koskoca dünyada milyonlarca mutlu insan arasında Tum umutsuzluklarla, tum mutsuzluklarla beraber Yalnız cagresiz bıraktın çok saol canım ya :-* |
|
07-18-2008, 14:35 | #3 | |
Alıntı:
|
||
07-18-2008, 14:40 | #4 |
ablam şiir beni şöyle bir düşündürdü :'(...
teşekkürler+ |
|
07-18-2008, 14:42 | #5 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|