![]() |
#1 |
![]() Dostunun alnındaki sineği baltayla kovalama... (Çin Atasözü)
Kaynana pamuk ipliği olup raftan düşse gelinin başını yarar. (Türk Atasözü) Eşeğin keyfi yerindeyse buz üstünde gider ve bir ayağını kırar. (Alman Atasözü.) Formunuzu korumalısınız.Büyük annem 60 yaşındayken günde 5 mil yürümeye başladı.Şimdi 97 yaşında ve nerededir bilmiyoruz. (Ellen De Generes) Halterin bir spor olduğuna asla inanmadım.Ağır bir şeyi havaya kaldırıp sonra indiriyorlar.Bana göre bu kararsızlıktır. (Paula Poundstone) Bazıları benim korkunç bir kimse olduğumu düşünüyor!Hiç bile!Bende bir çocuk kalbi var:Masamda ve bir kavanozun içinde!.. (Stephen King) Her başarılı adamın arkasında onunla gurur duyan bir karısı ve bu işe şaşakalmış bir kayınvalidesi vardır. (Brooks Hays) Kesinlikle evlen.Karın iyiyse mutlu,kötüyse filozof olursun. (Sokrates) Dedem biraz unutkandır,ama bana öğüt vermeyi sever.Bir gün beni bir kenara çekti ve orada bıraktı. (Ron Richards) Diyet yapıyorum...Ama aynı anda iki diyet yapıyorum,zira tek diyetle yeterince doymuyorum. (Barry Marter)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sağolun okuduğunuz için
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sonuncusu çok güzel olmuş :D :D +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() -Halterin bir spor olduğuna asla inanmadım.Ağır bir şeyi havaya kaldırıp sonra indiriyorlar.Bana göre bu kararsızlıktır. (Paula Poundstone)
-Dedem biraz unutkandır,ama bana öğüt vermeyi sever.Bir gün beni bir kenara çekti ve orada bıraktı. (Ron Richards) Hepsi güzel. Ama özellikle bunları çok beğendim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
-Diyet yapıyorum...Ama aynı anda iki diyet yapıyorum,zira tek diyetle yeterince doymuyorum. (Barry Marter) Bir daha okuyunca anladım ki aslında bunlar da en az diğer ikisi kadar güzel. :D Sen ne dersin Nagihan? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İlk sözü ''kocan'' olarak değiştirirsek olur :-[
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bende bir şey yazıyım
Gole hiç inanmadım topa gol atmak için vuruyoruz gol olmuyor bu bi çelişkidir :D :D :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() Hayır ya bence Sokrates çok güzel demiş. Ne yani kötü mü demiş? Ya mutlu olursun ya filozof. Bunun neresi kötü? İşinize gelince " Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır." dersiniz ama. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|