![]() |
#1 |
![]() Barış ve Demokrasi Partisi Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal'a saldıran üniversite öğrencisi gencin, ilk ifadesinde solcu olduğunu söylediği bildirildi. Bu arada linç edilen gencin sağlık durumu kritik..
Bursa'da Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingte platformda konuşma yapan Akın Birdal'a koşarak kafa atan üniversite öğrencisi Bilgehan Şimşek, polise ifade verdi. Polis tarafından linç edilmekten kurtarılan gencin ilk ifadesinde, "Ben muhafazakar değilim, solcuyum" dediği öğrenildi. Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, biyografi bölümüne "Aslan burcu! Kafama koyduğumu öleceğimi bilsem yaparım", "Sevdiği sözler" bölümüne ise, "Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner" şeklinde yazılar yazan gencin, İstanbul'da yaşadığı, Bursa'ya akrabalarına bayram ziyareti için geldiği tesbit edilmişti. Bakü Türk Dünyası İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan Şimşek'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eline sağlık,pkk leşine üzülen,gömüldüğü yere çiçek bırakanlara böyle muamele lazım zaten.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ulusalcı ulusalcıyı nasıl kolluyor bak...
bu kafayı atmanın kime ne faydası oldu... kendisine bile olmadı az kalsın ölüyordu... hayır en kral ulusalcı doğu perinçek aponun kankası olmasa bi nebze anlayacamda... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() hacı bu kafa referandumda boykot mu evet mi arasında kararsız kalan Kürt seçmenlerin boykota meyletmelerine sebep olacak. atılan kafayı takdir eden hıyarlar da bunun fitne, fesat ve kargaşaya yol açacağını bildiklerinden dolayı hükümet nerden zarar görecekse eyvallah dediklerinden dolayı bu olayı tasvip ediyorlar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() aha buda facebook profili...
http://www.facebook.com/profile.php?id=650095797&v=wall |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() he ya bende takip ediyorum ama anlamadım adam şöyle birşey yazmış
Alıntı:
ayrıca ben ulusalcı falan değilim,doğu iti ile aynı kefeye koyduramam kendimi,en yakın bulduğum görüş 1 sene önce sanırım Noktaların Efendisi'nin dediği gibi: turşucu |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hmm...
acaba bdpnin batman mitingini olduğu gün batmandaymış... batmanda ne yemeye gitti çok merak ediyorum... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ha bide bişeyi merak ediyorum...
bu adam dün komada değilmiydi... gece 00:32 de nasıl paylaşım yapabiliyor... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() normalde it, iti isirmaz ama vardir bir muhabbeti ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|