02-04-2010, 17:39 | #1 |
Biri canlı yayındaki bu iğrençliği durdursun
Biri canlı yayındaki bu iğrençliği durdursun
Flash TV'deki Yalçın Çakır'ın programı artık mide bulandırmaya başladı. Hakaretler havada uçuşuyor... Flash TV'de yayınlanan Yalçın Abi İle Yüzleşme programında mide bulandıran olaylar ekrana getiriliyor. Bu kez de canlı yayında "kafanı gözünü kırarım" sözleri havada uçuştu. İki haftadır eve gelmediği iddia edilen adamın karısı televizyona çıkınca olanlar oldu. Canlı yayına bağlanan boksör koca önce eşine kızdı, sonra programın sunucusu Yalçın Çakır'ı tehdit etti... -"Gelirsem oraya kafanı gözünü kırarım... Sana ne kardeşim benim çocuklarımdan... Beni deli etmeyin burda ya... " dedi... Yalçın Çakır da ; -"Sen bir gelsene Flash TV'ye bir gel..." diyerek gözdağı verir havada konuştu. Boksör koca eşini de canlı yayında tehdit etti; -"Kızım sen artist misin ne işin var orda... Vela havle..." Yalçın Çakır'a canlı yayında tehdit... Gazeteciler 04 Şubat 2010 Perşembe
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-04-2010, 17:41 | #2 |
Canlı yayın programımıymış bu ya
Ben bunu +13 komedi dizisi sanıyordum |
|
02-04-2010, 17:55 | #3 |
Adam reyting uğruna her türlü aymazlığı yapmaktadır!Gerçektende birilerinin artık dur demesi lazım!!!
|
|
02-04-2010, 18:12 | #4 |
ben ilk defa duyuyorum böyle bir proğram olduğunu
|
|
02-04-2010, 18:15 | #5 |
Bu programı kimsenin izlediğini sanmıyorum. Sunucu sunuculuğunu bilmez , konuklar konukluğunu . Genel anlamda zaten bu kanalda yapılan programlar haddinden fazla boş, gereksiz .
|
|
02-04-2010, 18:30 | #6 |
Bu bu kadar saçma bi program görmedim.2 gün önce propramları gezerken denk geldi 5 saniye zor tahammül ettim Acilen kaldırılmalı böyle absürük programlar!
|
|
02-05-2010, 15:14 | #7 |
Kanal kanal değil ki program program olsa..Allah aşkına yaptıkları iş mi..
Eğitim seviyesi düşük cahil insanlar..aklı başında olmayan o sunucu bozuntusuda onları oraya çıkarıp iyice rezil ediyor.Yazık..bu tür şeylere izin verilmemesi lazım artık.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
flash tv yalçın çakır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|