![]() |
#1 |
![]() Bir şey yazmak istiyorum.İçinde sen ol ben olayım.Aramızdaki kuvvetli bağ olsun aşkımız olsun istiyorum.Ama seni,beni,aşkımızı anlatacak kelime bulamıyorum.Sen bana göre anlatılmaz yaşanılırsın.Hayatımda olmazsa olmazımsın.Seni çok seviyorum aşkım. Biz bugün ayrıyız ya,biz bugün birbirimizi özlüyoruz ya,biz kah gülüp kah ağlıyoruz ya kısacası aradaki km lere inadına karşı koyup sonumuzu,ne olacağımızı görüyoruz ya……… Anlatamıyorum bebeğim.Ben seni,sana olan sevgimi anlatamıyorum.Bazen boğazıma düğümleniyorsun,nefesimi kesiyorsun ve sonra birden bana hayat veren oluyorsun. Aşkım sen iyiki varsın.Sen benim içimde büyüyen gün geçtikçe benliğimi saran ben ile benim bedenimde yaşayan birtanecik bebeğim hayat seninle güzel.Direnişim, Baş kaldırışım,sevimliliğim,asiliğim,kuruntuluğum,kapr islerim bunların hepsi sevdandandır bilesin.Bugün biz bunları yaşıyoruz.Kaç yarın bugünü yaşıcaz bilmiyorum ama günü gelecek yaşadığımız bugünlerde aynı havayı soluyor olucaz. Bunu düşünüyorum,hayalini kuruyorum.İçimi kaplayan o sıcaklığı işte şimdi sana anlatamıyorum.Ben seni bende yaşıyorum.Ben tek yürek olmaktan çıkmışım. Bu bedende iki yürek atıyor.Biri sen biri ben. (alıntı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nedir beni sana bağlayan, Seni bu kadar sevilesi beni bukadar Tutsak yapan.. Gözlerinmi...? Gülüşünmü..?. Sözlerinmii? Bilmiyorum nedir bu büyü.. Ben çözemedim yıllardır bu düğümü,, Sabah uyandığımda ilk aklıma gelen sen.. Gece rüyalarımda,dinlediğim sarkılarda, Yürüdüğüm sokaklarda,çisil çisil yağmurda Sağımda solumda.. Önümde arkamda... Söyle nedir bu muamma.. Ayaklarım sanki zincirli sokağına.. Gülerken gözlerim aklım takılı sana Oda mutlumu diye acaba?? Biliyorsun aşığım ben sana.... Sen nefes alıyorsun diye Anlamlıysa bu dünya.,, And olsun Sana gece gözlüm... Nefesinin bittiği gün, Bil senden öncee Ben orda seni bekliyor olacağım... Ve aşkıma tamam diyen O kalbine o gün işte budur AŞK diye fısıldayacağım..
bu böyle devam edip gidecek sanırım :D ama güzelmiş hoşuma gitti paylaşımınız için teşekkürler :-* + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() noldu ya ben yorum yazarken konu değişmiş :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |