07-26-2007, 22:33 | #1 |
biskremin işe yaramadığı anlar
sofor bey.. gungoren"e gider mi?
+hayir kardes.. avcilar arabasi bu.. -nasil olur? ama ben gungoren"e gitcektim.. +yok dedim kardesim anlamiyon mu? -bi biskrem versem.. +ln bi git basimdan.. polis var.. ceza yiicez simdi.. laahavlevelakuvvete..... -leylaaaa.. terliklerimi getir.. +banane mecnun.. bulasik yikiyorum.. kalkta kendin al.. -bi biskrem versem ? +seni gidi slk herif.. püsküvütün paketi burda.. gel ben sana karsiliksiz veriyimde insanlik ogren.. -remzi abi.. bi Muratti versene.. +kalmadi guzel kardesim.. zam gelcek diye dagitmiyolar.. -hadi abi yaa.. vardir senin zulada bişiler.. +valla yok diyorum olm.. anlamiyomusun? -bi biskrem versem ? +dikkat et.. bakkaldayiz.. şu raflara bi goz gezdirsene.. malmisin nesin.. -abi pardon.. yildirim beyazit"a nasil gidebilirim? +bilmiyorum abi.. bende yabancisiyim buralarin.. -bi biskrem versem? +o zaman olur bak.. şu caddeyi takip et.. yolun sonundan saga devam et.. ilerdeki caminin orda kime sorsan gosterirler.. -sağol abi *abi orda oyle bi yer varmiydi ki? yolladın çocuğu boşuna +ne biliyim acliktan miidem kaziniyodu.. iyi geldi enayi.. -abi naber yaa.. +iyidir koçum.. senden naber? -iyidir abi ama bi biskrem versem daha iyi olucam sanki +ne biskremi lan? o nerden cikti? -ne biliyim abi.. Allah soyletti (ç) Alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-26-2007, 22:35 | #2 |
saol
|
|
07-26-2007, 22:37 | #3 |
rica