![]() |
#1 |
![]() AKP'liler ulusalcıların en çok kullandığı sloganı Başbakan Erdoğan'a uyarladı.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Erdoğan, en az üç çocuk dediği için bazılarının rahatsız olduğunu ancak sözlerinin hala arkasında olduğunu belirtti. Erdoğan, "Yine diyorum. Niye Türkiye'nin gücünü, Türk milletinin devamını isteyen karşı çıkamaz diyorum. En az 3 diyorum" diye konuştu. ![]() HEPİMİZ ATATÜRK'ÜZ HEPİMİZ ERDOĞAN'IZ Erdoğan'ın Trabzon'a gelişini coşkuyla karşılayan Trabzonlu AKP'liler ellerinde "BİR SEN VARDIN BİR DE ERDOĞAN HEPİMİZ ATATÜRKÜZ HEPİMİZ ERDOĞANIZ" yazan dövizlerle karşıladı. Ulusalcı kesimin AKP karşıtı mitinglerde en sık kullandıkları "Hepimiz Türküz, Hepimiz Atatürk'üz" sloganından uyarlanan bu slogan ulusalcıları kızdıracak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bazılarını fena sinirlendircek gibi,mağlum o bazıları ak partilileri atatürk karşıtı olarak sanıyorlar
![]() +1 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() süper yaaaa, süpersinizzzz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Olay bu
nedir yani Atatürk ise mesele o zaten burada bizimle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() HELAL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() BAŞBAKAN ÇOK HAKLI EMPERYALİST DÜZENE KÖLE YETİŞTİRMEK İÇİN TABİKİ EN AZ ÜÇ ÇOCUK YAPMALIYIZ. BİRİNİN KARNINI DOYURDUDA BU DEVLET ŞİMDİ ÜÇ TANE İSTİYOR. AVRUPANIN GENÇ NÜFUSUMUZA İHTİYACI EE NEDE OLSA ORADA ÇALIŞACAK TÜRK KÖLELER LAZIM. REFAH DÜZEYİMİZ İYİ OLSA 3 DEĞİL 13 YAPMAK DAHA İYİDİR AMA ACINDAN ÖLDÜRÜP KÖLE YAPMAK İÇİNDE YAZIK YANİ ÜÇ ÇOCUĞA. KARŞIT SESLERE UYUZ OLMUYORSANIZ FORUMDA KARŞINIZDAYIM SAYGILAR
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
karşıt seslere uyuz olmuyoruz yalnız sırf karşıtlık olsun diye de her konuda da muhalefet yapılmaz ki > ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ah be kardeşim biz karşıt görüşlere malesef "UYUZ" olmuyoruz.Sen burayı başka biyerle karıştırdın.Önce türkçe öğren insanlarla konuşurken hayvanlara ait benzetmelerden uzak dur.Dur ki adam sanıp bizde dikkate alalım seni. :-X hayır böyle yazılara gülmekten başka bir eylemim olmuyor o açıdan :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 2000'Lİ YILLARIN ATATÜRK'Ü RECEP TAYYİP ERDOĞAN.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|