AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-29-2007, 13:20   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart Biz cezalı değiliz
Cezalı olan G.Saray. Bu nedenle derbide tribünlerin Beşiktaş taraftarına açık olması gerekiyor. Örnek teşkil etmesi açısından, artık böyle olmalı".


KARAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ
Menajer Sinan Engin, seyircisiz oynanacak derbi maçta Beşiktaş'ın hakkının yendiğini söyledi. Engin, "Bu maçta cezalı olan biz değiliz, G.Saray taraftarı. Bu nedenle Beşiktaşlı taraftarların maça alınması gerekli. Örnek teşkil etmesi açısından, bu cezalar gözden geçirilmeli" dedi.


BAŞKAN GİBİ DÜŞÜNSÜNLER
Engin, başkan Demirören'e verilen 3 ay hak mahrumiyeti cezasının ağır olduğunu belirterek, "Benzer demeçlere verilen cezalara bakıldığında çok ağır. Bu ifadeleri anlayabilmek için, insanların kendini başkanların yerine koyması gerekir. Yoksa her şey farklı anlaşılır" diye konuştu.

KAYNAK : FOTOMAÇ

 

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-29-2007, 18:55   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Biz cezalı değiliz
kesinlikle çok haklıyız..
gs taraftarının yaptığı hareketler bizi bağlamaz..
bizim suçumuz değil..
belki cezalı takımın stadını karşı takım taraftarı doldursa çok daha caydırıcı ceza olur
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2007, 19:38   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Biz cezalı değiliz
haklisin en azindan bulunmamiz gereken 1000 kisi 2000 kisi orda olsa yeter inletiriz orayi
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi