![]() |
#1 |
![]() üniversiteye özgürlük gelmeyecek mi
başörtülüler bir gün gülmeyecek mi yasakçılar sanki ölmeyecek mi öbür tarafta hesap vermeyecek mi biz ayırmadık hiç ne açık ne örtülü utansın çıkaranlar başındaki örtünü ALLAH artıracaktır sevaptaki ölçünü yasakçılar alacak cevabı mahşer günü
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu şiiri ben yazdım dün gece umarım anlamlı bişey olmuştur ve umarım beğenirsiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kimse yorum yazmamış beğenilmedi galiba
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() üniversiteye özgürlük gelmeyecek mi
basörtülüler bir gün gülmeyecek mi yasakçılar sanki ölmeyecek mi öbür tarafta hesap vermeyecek mi biz ayırmadık hiç ne açık ne örtülü utansın çıkaran basındaki örtünü ALLAH artıracaktır sevaptaki ölçünü yasakçılar alacak cevabı mahşer günü laiklik diyerek dayatma yapıp imanını gidip laikiz diye satıp o laiklik imanımı kurtarır sanıp gelir aklına bunlar ahirette uyanıp nasıl bir görüş ki imanın önüne geçer imanı zayıf kişiler böyle bir görüş seçer bir hayat böyle zor nasıl gelip de geçer buna sebep olanlar ahırette çok çeker bunu yapanlar neden ALLAH'dan korkmaz sanmayın ahırette bizden hesap sorulmaz hesabını vermeden o cennete varılmaz inan bu yaptığınız yanınıza kar kalmaz şiire yeni dörtlükler ekledim umarım beğenilir ve yorumlarınızı bekliyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bide neden açtığım konuyu düzeltemiyorum msj olarak yazmak zorunda kaldım yaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kimse yorum yapmayacakmı yaa
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() emeğine sağlık
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Emeğine ve o güzel yüreğine sağlık mechulüm harika olmuş + ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Vayy meçhulum vayy bir erkek olarak bizim duygularımızı bu kadar güzel anlatman ben çok mutlu etii
helal sana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|