03-19-2009, 12:18 | #1 |
Biz O Kadar Fakirdik ki...
Biz o kadar fakirdik ki; mahallemizde gökkuşağı bile siyah beyaz çıkardı
—biz o kadar fakirdik ki; masraf olmasın diye ben 7 yaşına kadar doğmadım. Ağabeyimi de gazete Verdi. —biz o kadar fakirdik ki; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun arkasından koşmak suretiyle takip ederdik —biz o kadar fakirdik ki; eve gelen misafirleri yerdik —biz o kadar fakirdik ki; peynirimiz yoktu her sabah tenekenin içine girer peynir taklidi yapardık —biz o kadar fakirdik ki; biber çekirdeklerinden çorba yapardık —biz o kadar fakirdik ki; ağabeyimin eskilerini kendi giyerdi ben çıplak dolaşırdım —biz o kadar fakirdik ki; NE sen sooor NE ben söyleyeyim kuracak cümlemiz bile yoktu yani. —biz o kadar fakirdik ki; tuvalet kâğıdını kurutup kurutup kullanırdık —biz o kadar fakirdik ki; okul karnesini karneyle aldığımı bilirim —biz o kadar fakirdik ki; kasabı manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı —biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik —biz o kadar fakirdik ki; okula jaguarla gidip geldim senelerce, yok yani bildiğin jaguar, deh diyordum gidiyordu kırmızı ışıkta durmak sorun oluyordu çok zorluk çektik çook… —biz o kadar fakirdik ki; eskimesin diye aynaya bakmazdık —biz o kadar fakirdik ki; Fakir BAYKURT bizim idolümüzdü duvara posterini asardık duvarda desteksizdi çiviyi çakınca yıkılmıştı zaten —biz o kadar fakirdik ki; siyah beyaz televizyonumuz bile yoktu bizim televizyon sadece siyahtı bizim kadar fakir olan komşumuzun beyaz televizyonuyla yan yana koyar öyle seyrederdik ya. —biz o kadar fakirdik ki; küçük kardeşimi acıkınca yemiştik ağabeyimde akşam gelip hani bana hani bana demişti. Rahmetli…. —biz o kadar fakirdik ki; meteliğe atacak kurşunumuz bile yoktu bizde taş atardık —biz o kadar fakirdik ki; babamdan tokat yerdik başka şey yoktu bir tokadı 4 kişi paylaştığımız günler oldu —biz o kadar fakirdik ki; sinekler bize değil biz sineklere konuyorduk. —biz o kadar fakirdik ki; kelimelerimizi tartarak konuşurduk günlük kotayı aşınca babamız falakaya yatırırdı...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-27-2009, 23:28 | #2 |
süperdii dahice...;)
kopmuşş bulunuyorum şu an... |
|
04-14-2009, 04:07 | #3 |
içim acıdı forumca yardım toplayalım:9
|
|
04-14-2009, 05:05 | #4 |
Biz o kadar fakirdik ki süpürgemizin markası Fakir di...
|
|
04-14-2009, 09:34 | #5 |
—biz o kadar fakirdik ki; kelimelerimizi tartarak konuşurduk günlük kotayı aşınca babamız falakaya yatırırdı...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|