![]() |
#1 |
![]() ![]() Biz susalım artık Sen söyle Sussun rüzgarlar Mevsiminde hazan Irmakları boyayan seraskerler Kandan lügat yapsınlar Lehçelerine. Hüzün paranoyağı ismiyle yayınlıyorum şimdi nefeslerimi. Şathında karanlıklara dem vuran visali hasretçil bir kuş hükmüyle yayıyorum bütün uzaklıklara…yakınlıklara. Zaman düşsün nota. Mevsim gümrah evveli, sonrası dehşet bir macera romanı. Hikayesi burkulmuş demirci tokmağında hayalpersetlerin ideasına sanrı diye düşüreyim şimdi içsel armonilerimi. Sen söyle. Tumturaklı köşelerin en bedbahtı karanlıklarımdadır. En ziyankarı düşmüştür şayet romanıma. Ben yazdım olduya gitmedi, bittisinde sonlanmayan bir başlangıç olmuştu. Şimdi atıldım kendime, yırtarcasına cesaretimi tırnaklarımdan çekildi kanlarım. Heybet veda zamanının sahibi. Heybet duruşunun en romantik hali. Güçlüsüsün yüreğimin. En yıkılmazı. Tasavufi bir ezgide buldum seni. Mevlana söylemişti zaten 700 sene evvelinde. Bir pervane misalini. Gel. Ne olursa(n) ol. Gel. Kırık kelimelerimi onaran kalbinle, bekleyişin çatısını tıklatmadan gel. Bir istasyon haramisiyim. Bedeviyim ki çölleri içmişim. Hasret yanığı dilbeste. İçimde boşalan sağanak. Temaşa ediyor hasretinde. Gel ki rüz-i mahşer sadaları okusun selalarımı. Bekleşen mai yürek. Kan renginde martılar, kan renginde düşler. Geceler ki zaten bir yanı zindan. Bir mecalis ki kurulan kurultaylarında hep ölüm haberi Yağmalanmadan gel. Yüreğim ki kor bir yalnızlık. Ellerime bak, ellerimi çizdiler geceleri. Ziyanım oldu şiirlerim. Söylemeye fırsatım olmadı. Haramiler harabeye çevirdi yüreğimi. Hangi sesin efsanesidir bu ey yar. Dilleri lâl olmuş sözcüklerin. Kalemini kana bulamışlar şairlerin. Hepsi gel diye iktizaz ederken, sancıları deprem olmuş şiirlerin. İnletmiş serzenişler yeri, göğü. Melekleri ağlatan da ne peygamber duasıya kalktığım sabahlara sormalı. Gelişini ıslatıyorum yalnızlığımın sabah değmedik hüzünleriyle. Biz susalım artık Sen söyle Sussun rüzgarlar Mevsiminde hazan Irmakları boyayan seraskerler Kandan lügat yapsınlar Lehçelerine.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() susmak bazan en güzeli.. içinde sessiz çığlıkların olsada!!
+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() SUSMAK Galiba En Güzeli ...!
Emeğine sağlık canım harikaydı + :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Tşkler . . . Susmak bazen EN iyi ilaçtır. . .Bazı şeyler insanın sustuğu anda başlar ve bende Sustum : ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|