![]() |
#1 |
![]() Bizi Zorla Komünist Yaptılar!
Geçenlerde bir tekel işçisiyle yapılan röportajda işçinin verdiği beyanattı bu; �bizi zorla komünist yaptılar�. Videoyu izleyince gülsem mi ağlasam mı karar veremedim. Ne demek zorla komünist olmak? Zorla katil olmak, zorla hırsız olmak, zorla suç işlemek gibi bir şey mi bu, anlamadım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
İnanan bir insan için, inançlara değer veren bir insan için komunist olmak kötüdür be sayın novek. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ama anti kapitalist olmak için komünist olmaya gerek yok.. Senin en baba komünist liderinden daha fazla anti kapitalistimdir... Ama en az o kadarda komünizmden nefret ederim... |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kutumu açmıştım ama neyse sildim,komonuzmi palovla benzetirim,komoustleri ise malum...
Şu her konuda dile getirilen 'faiz' lafı devam ederse konu kapatılacaktır.Her konuda 'faiz faiz faiz' demek mide bulandırmaya başladı.Kısır tartışmaların sonu getirilmesi lazım aksi halde getirilir elbet tarafımca.. . |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hakkını arayanlar kominist oluyorsa ben de ala kominst bu memlektte bulunmaz herhalde. Son 5 yıldır yılmadan inatla çalmadığım kapı kalmadı..
Ama bana en büyük destek Rab'bim di..İdeolojım, sendikam ve ağzı salyalı para babaları değil..;) ![]() Kominizm farkılı bir şey hak aramak, farklı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Konu novek tarafından (07-09-2010 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hakkını aramak için işçilerin birlik olup bütünlük içinde kendilerini ezen üç kuruş paraya çalışmaya mahkum eden patronlarına vesair karşı çıkıp kendilerini savunup hakları olanı almalarını her zaman desteklerim..
Hatta hakkını almak için uğraş vermedikleri için uyuz olurum ama sırf ideolojilerini aşılamak için,işçiyi,halkı piyon olarak kullanan Komünizm ve diğer sömürü, anarşi ve Din düşmanı sistemlerini zerre kadar sevmem.. İşçilerin hakalarını almaları için birlik olmalarını desteklemek için inan Din düşmanı ideolojilere ihtiyacın yok.. Bunlar her zaman insanların duygularını sömürmek için işçi,kardeşlik,barış vesair diye bağırırlar ![]() 80'li yıllar da ve daha öncesin de fakir,yoksul bir sürü genci Komünizm hülyalarına kaptıranlar sırça köşkler de keyif çatıyordu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|