AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 02-14-2009, 19:24   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Bizler İnandık Siz de İnanın
Dev derbiye saatler kaldı

Galatasaray'ın bugün Antalyaspor'a mağlup olmasıyla şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'den sonra bir rakibimiz daha saf dışı kalmış oldu. Bordo mavili Anadolu efsanemiz yarın akşam İnönü'de Beşiktaş'ı devirdiği takdirde büyük avataj sağlamış olacak.

25 yıl sonra kulaç kulaç ilerlediğimiz şampiyonluk okyanusunda yüzdük yüzdük karayı gördük.

Haydi kaplanlar, haydi kaplanlar haydi kaplanlar !!!

Konu Üç mevsim tarafından (02-15-2009 Saat 03:34 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-14-2009, 19:29   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bu derbi gerçekten süper ligin gidişatını önemli ölçüde belirleyeceği için hayatti önem arz etmektedir.Şayet Trabzon Beşiktaşı yenerse Lig şampiyonluğu sivas trabzon ekseninde gidip geleceğini düşünüyorum.Bugün gsnin aldığı darbede bunun açık göstergesidir.Birazdan başlayacak fener maçının sonucuda bu analiz için çok önemli.Maçın favorisi Trabzon diyorum.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2009, 03:10   #3
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
OLEY MAÇTAYIM İNŞALLAH UĞURELU GELECEM KAZANACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK BEKLE BENİ İNÖNÜ ben geliyorum ts3 bjk 1
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2009, 03:22   #4
Kullanıcı Adı
Gölge
Ligin gidişatına göre taraf tutmak gerekirse yarın hepimiz Beşiktaşlıyız başarılar Beşiktaş at bir pence hamsi'ye :D

Konu Gölge tarafından (02-15-2009 Saat 03:24 ) değiştirilmiştir..
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2009, 03:36   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ligin gidişatına göre taraf tutmak gerekirse yarın hepimiz Beşiktaşlıyız başarılar Beşiktaş at bir pence hamsi'ye :D
Ben bu sözleri bir yerden hatırlıyorum. Siz de hatırlarsanız iyi edersiniz sevgili Gölge..

~ NE OLDİ RENGİN SOLDİ ~

Alt 02-15-2009, 04:54   #6
Kullanıcı Adı
ismet
Şampiyon Trabzon... !!! olacak gidişata bakın başarıya bakın stattaki coşkuya bakın biz inanıyoruz.... Bu arada hayvanlaştırmayalım sadece KARADENİZ FIRTINASI
ismet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2009, 11:04   #7
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
son dakika son dakika metorolijiden edinilen bilgiye göre bugün marmarada çok şiddetli fırtına bekleniyor özellikle istanbulda akşam saatlerinde etkisini artırması beklenen fırtına saat 19:00 gösterdiğinde doruk noktasına inönü stadında ulaşacak.fırtınanın muhtemel sonuçlarına göre rüzgar bjk tarafından 1 ts tarafından 3 şiddetinde olması bekleniyor.buda doğal olarak yıldırım demirören ve mustafa denizliyi zor duruma sokabilir:D:D
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2009, 18:47   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
ismet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şampiyon Trabzon... !!! olacak gidişata bakın başarıya bakın stattaki coşkuya bakın biz inanıyoruz.... Bu arada hayvanlaştırmayalım sadece KARADENİZ FIRTINASI
Bana gençliğimi hatırlattın İsmet, o yaşlarda ben de böyle düşünürdüm. Aslında bu öz değerlere sahip çıkma anlayışı iyidir.. Kuzey Tv Karambol'de Turgay Beşyıldız demişti; Karadeniz'de böyle bir hayvan yok, kaplan da ne oluyor, biz bunu kabul etmiyoruz diye. Ancak şu var, bu "kaplan" sembolü kulübün kullandığı bir sembol değil, dolayısıyla zaten biz bunu kabul etmiş değiliz. Sadece bir yakıştırmadır, yani abartmamak da lazım.

Can diyorki 3-1 kazanacağız ve Mustafa Denizli'ni Beşiktaş macerası bitecek.

Ya ne kadar derbi izlediysek hemen hepsi çok zorlu geçti, çok gergin geçti.
Bir kere de şöyle rahat bir galibiyet güzel olurdu be

Sivas beraber kaldı, akşam 3 puanı alarak zirveye konuyoruz arkadaşlar. Artık önümüzde de bir dönem zor maçlar yok. Bu liderliği biraz zor bırakırız.
Alt 02-15-2009, 19:06   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim

Beşiktaş ile İstanbul`da karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon deplasmanların en başarılı takımı olarak dikkati çekiyor.

Deplasmanda 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet / attığımız gol 15 yediğimiz gol 9
Alt 02-15-2009, 19:08   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim

Başkan Sadri Şener, camianın desteğinin bu maçın kazanılmasında önemli rol oynayacağını belirterek, "Taraflı veya tarafsız Trabzonspor`u seven herkes bu maç öncesi takımın yanında yer alıyor. "

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)