02-29-2008, 00:35 | #1 |
--- BLOOD DIAMOND (KANLI ELMAS) ---
Oyuncular : Leonardo DiCaprio , Jennifer Connelly , Djimon Hounsou , Arnold Vosloo Yönetmen : Edward Zwick 5 Dalda Oscar Adayı “OLAĞANÜSTÜ, HEYECAN VERİCİ VE HAYRET VERECEK DERECEDE İYİ YAPILMIŞ” KAÇAKÇIYA DÖNÜŞEN ESKİ KIRALIK BİR ASKER (Leonardo DiCaprio). Mende’li bir balıkçı (Djimon Hounsou). Ortak bir coğrafyaya ait olsalar da, birbirlerinden oldukça farklı geçmişlere sahip bu adamların kaderleri 1990’larda Sierra Leone’yi kuşatan karmaşa ve iç savaşta iki tehlikeli görev için kesişir: nadir bulunan, çok değerli pembe bir elması ele geçirmek ve kırsal bölgeleri yağmalayan isyancı güçlerin elinde çocuk asker olarak tutulan balıkçının oğlunu kurtarmak. Edward Zwick''in (Glory, Son Samuray) yönettiği bu yoğun ve sürükleyici macera, insanların hayatlarını şekillendiren olay akışı ve kalpleri hızlandıran aksiyon sahneleri ile etkileyici bir güce sahip modern bir destan. Özel Seçenekler Yönetmen Edward Zwick’den Yorumlar Sinema Fragmanı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-29-2008, 00:45 | #2 |
çok güzel bi film ilgiyle ve heyecanla izledim ama sonunu pek beğenmedim :o ben mutlu sonlardan yanayım :'(
|
|
02-29-2008, 21:18 | #3 |
2007 nin en etkileyici Duygusal Filmi... ;) |
|
03-25-2008, 00:32 | #4 |
süper bir filmdi hatta izlediğim en güzel film diyebilirim :-*
|
|
03-25-2008, 00:35 | #5 |
Aksiyonda var dram'da
Güzel arşivlik bir film,izlemeyen hemen alsın izlesin zaman geçtikçe görselliğini kaybeden filmler arasına gircek |
|
03-25-2008, 01:25 | #6 |
Sanırım izlemem gereken bir film elmaslar pırlantalar söz konusu ise beni cezb edeceği kesin :D Şaka bir yana güzel bir filme benziyor..
|
|
03-25-2008, 01:28 | #7 |
bu filmi izledim gercekende ibret alınabilecek bir film tavsiye ederim...
|
|
03-25-2008, 01:30 | #8 | |
Alıntı:
|
||
03-25-2008, 01:32 | #9 |
Film gerçek hayat mıydı ?
Genel olarak gerçek,yani elmas bankası,elmazların vs saklanması olayı gerçek ama konudaki karakterler gerçek mi ? |
|
03-25-2008, 13:52 | #10 |
Bence gerçekleşmeyecek bişi değil... O kadar etkielemside hayata dairt oluşundan kaynaklanıyor olmalı... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|