|
![]() |
#1 |
![]() Bobo yolcu Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu, Konyaspor maçının ardından sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı. 14.1.2008 ![]() Teklifler alıyordu Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, Konya maçının ardından FANATİK’e yaptığı özel açıklamada sezon sonu takımdan ayrılacağını söyledi. Sezon başından beri Fransız kulüpleri St. Etienne ve Marsilya’dan baş döndürücü teklifler alan Brezilyalı futbolcu, yönetimin talebi doğrultusunda sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmıştı. Türkiye’den ayrılmayı kafasına koyan Bobo’nun bu düşüncesinde, Brezilya Milli Takımı teknik direktörü Carlos Dunga’nın da etkisi olduğu bildirildi. Dunga’nın etkisi Daha önce Siyah-Beyazlılar’dan ayrılmayacağını söylerek 800 bin Dolar’lık ücretini 1 milyon 200 bin Dolar’a çıkaran yıldızı, Dunga’nın telefonla arayıp, kendisini izlediğini söylemişti. Brezilya Milli Takımı forması giymenin en kolay yolunun öncelikle İspanya gibi Avrupa’nın gözde liglerinde oynamaktan geçtiğini belirten Bobo, “Sezon sonu garanti ediyorum. Gideceğim ancak Beşiktaş’ı atacağım gollerle Türkiye’de lig ve kupa şampiyonu olarak bırakacağım” dedi. Orhan YILDIRIM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :'( :'( :'( :'( :'(umarım yalandır :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'(olamaz bobo bizi bırakma :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya inannamıyorum inş.böle bişey olmaz biz boboyu çok seviyoruz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 5 para etmez bi futbolcu
Çok büyüttüler simdi de ayakları yerden kesildi.. Para kazandırsan nereye giderse gitsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ama Türkiyedeki 3 büyük kulüpten birinde oynayacak bi oyuncu değil o düzeyde değil yane..
Holosko 10 numara oyuncu bakın neler yapacak boboyu da unutturur merak etme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bilmiyorum belkide holosko un utturur ama beşiktaş taraftarı boboyu çok sevmişti ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() evet ama onun pek umrunda değil gibi son bikaç maçtır açıkça oynamıyo adam ya hiç umrunda bile değil maç boyle değildi dedim ya büyüttüler şımardı..
besiktasli değilim ama sahsen bbenim zoruma gidiyo oynamayacaksan çık get... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |