![]() |
#1 |
![]() Boş bir sayfayı doldurmak öyle kolayki senle
Gizlice hüzünlendiğim bir gece den girip, Aldattığın bir gece den çıkmak.. Kesip attıkca seni. daha fazla kanıyorsun, derinleşiyor, geçmiyorsun Bazen birşeyler yapmak geliyor içimden; gitmek mesela Yada kalıp intihar mektupları yakmak.. Bir gün göreceğim seni Göremediğim gibi, Bir gün göreceksin! göreceğim seni.. Belki sıcak bir yatak olacak, Belki de kaybolduğum bir şehir.. Başkasıyla yada yalnız.. Ne farkederki; başımı öte yana çevirip, kaçacağım bulunduğun yerden Yinede bir kez olsun, bir anlık görmek isteyeceğim seni Başkasıyla yada yalnız.. Ne farkederki Günahını almak istemedikce ben, günah işleyeceksin sen Başkasıyla haberlerin gelecek ``başkalarıyla gördük`` diye Beraber gördüğümüz son yıldız kayacak, son ay soluk, son gece bitmiş.. Son gülümsemen işkenceyle son bulacak / bu şiir gibi.. (alıntı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() canım çok güzel bir şiir daha önce okudum ama hatırlayamadım nerede okuduğumu inşaAllah burada değildir :D :D emeğine sağlık.+ :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() teşekkürler canım inşallah burda okumamısındır yoksa kendi açtığım konuyu kilitlerim :D
baktım ama bulamadım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|