![]() |
#1 |
![]() Beyler acilen facebook ta yayında olan 'Her Gün 1 Dini Gerçek' ismindeki grubu şikayet edelim.Bu grupta Başta ALLAH (C.C) olmak üzere Peygamebr efendimiz Hz. Muhammed (sav) , yüce kur'an ımız ve İsa (as) olmak üzere bütün kutsal bildiğimiz dini kavramlara alenen küfür ediliyor.Beyler ayrıca bu grubun beğendiği sayfalardan birinin ismide hâşâ 'Allah Kesin Yok' isimli ni sayfa bunuda mutlaka şikayet edelim.Acilen bu örümcek beyinli gerzeklerin kurmuş olduğu sayfayı kapattıralım.
linkler: http://www.facebook.com/#!/HerGun1DiniGercek http://www.facebook.com/#!/allahkesinyok
![]() Konu sevdamızmillet tarafından (11-21-2011 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Link?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() linki koydum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aman bence uğraşmayalım böyle aciz yaratıklarla
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() öyle deme sen yap şikayetini gene bataklığı kurutmadıkça pislik daima var olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Benim dinim bana onların dini onlara
![]() Böyle iğrenç insanlarla uğraşmaya değmez gerçekten ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ALLAH bunları ıslah eylesin, o yapacağını çok iyi bilir...
Onlar bol keseden konuşsunlar, gidecekleri yer ne kötü bir yer... Yüzlerce var bu dangalaklardan... Çok cesur yürekler ya... Konu Sevban tarafından (11-21-2011 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sen şikayet etmeyeceksen etme ama dinime küfredilen benim dolayısıyla beni ilgilendiriyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bismillahirrahmanirrahim.
Kul yâ eyyühel kâfirûne lâ â'büdü mâ tâ'büdûne ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd ve lâ ene âbidün mâ abedtüm ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd leküm diniküm veliye diyn. « De ki: Ey kafirler, ben sizin tapmakta olduğunuz putlara tapmam. Siz de benim mâ'buduma tapanlardan değilsiniz. Ve ben sizin taptıklarınıza asla tapıcı olmadım. Siz de benim mâ'buduma tapıcılardan değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim bana. » |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|