|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Başörtüsü düzenlemesi kararını Anayasa Mahkemesi'ne götürerek başörtü önündeki engelin kalkmasını engelleyen Baykal'dan görülmemiş ikiyüzlülük! Baykal'dan çarşaflılara CHP rozeti! Başörtüsü'nün üniversitelerde serbest bırakılmasının yolunu açan düzenlemeyi ANAYASA Mahkemesine götürerek itiraz eden Baykal, partisinin katılım töreninde bırakın başörtülüleri, ''kara çarşaflı'' kadınlar üzerinden siyasi şov yaptı!! Çok değil bir kaç yıl önce ''Mevlana, Yunus, Hacı Bektaş'' diyerek (Anadolu Solu) söylemi yapan Baykal, dini inancı gereği başörtüsü takarak üniversitelere giden kızların özgürlüklerini alırken aslan kesiliyordu ama üç beş oy almak için Belediye Seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde çarşaflı kadınlara rozet takmaya başladı! Baykal'ın CHP'si geçtiğimiz aylarda da başörtüsü dağıtmıştı!! YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ ŞOV! BAYKAL, SİYASİ BEKLENTİLERİ UĞRUNA DİNİ SEMBOLLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYOR! YAKINDA SEÇİM MEYDANLARINDA KUR'AN-I ÖPERSE ŞAŞIRMAYIN!! Aralarında başörtülü ve çarşaflı kadınların da bulunduğu katılım töreninde konuşan Deniz Baykal, birlik mesajı vererek Erdoğan'ı eleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, daha önce AK Parti'ye oy verdiği iddia edilen kişilerin de bulunduğu katılım törenine katıldı. Törene, çok sayıda başörtülü ve çarşaflı kadının katılması dikkat çekti. Kendisini karşılayıp çiçek veren başörtülü kadına rozetini Baykal taktı. Baykal, "Birlikte yola çıkıyoruz. Başörtülüsü, türbanlısı, başı açığı, Erzurumlusu, Erzincanlısı, kadını, erkeği ile birlikte yola çıkıyoruz." dedi. habervakti
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() reziller ya....baykalı geçtim...
ben bu türbanlı ve çarşaflılara rezil diyorum... ya adam tiksinme derecesinde nefret ediyo...ama seçim ya ...menfeat ya... şirinlik yapıyo...cahilik bizimkilerde.. resmen mevki makam hırsı her şeyin önünde... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Allah şaşırtmasın bizleri doğru yoldan ve doğru insanlardan ayırmasın her daim uyanık olan Müslüman'lardan olmak duasıyla ..... Konu Gölge tarafından (11-17-2008 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Nerman 33 bende izledim kadının canlı yayındaki açıklamasını .Size inandırıcı geldimi sorarım Size?
Resmen Ezberletilmişti.Resmen Birşeyler karşılığında Düşüncesini KArakterini Satışa çıkarmıştı! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben Sorgularım KArdeşim Ben babama Bile güvenmem !!!
Siz BÖyle araştırmadan Körü körüne inanın. Atılan İftiralara inanın!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hemde can dündar değil o canım UĞur dündar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu kadınları oldum olası sevmezdim....demek bir hikmet varmış...
nasıl kendilerinden tiksinmiyorlar ya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|