AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-12-2013, 17:20   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Bozdağ'dan Tanal'a Başörtüsü Tepkisi


[COLOR="Black"Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın kamuda başörtü yasağını sona erdiren değişikliğin iptali için Danıştay'a dava açmasına sosyal paylaşım sitesinden tepki gösterdi.
Bozdağ'dan Tanal'a Başörtüsü Tepkisi

12 Ekim 2013 Cumartesi 15:15
CHP'de değişin ve yeni olan bir şey olmadığını belirten Bozdağ, "Seçim zamanı başörtülülere rozet takan, kadınlara başörtüsü dağıtan CHP, başörtü yasağı kalkınca yasakçı yüzünü bir kez daha gösterdi." dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Tanal'ın Danıştay'a açtığı davayı hatırlattı. CHP'li vekilin açtığı davaya şaşırmadığını kaydeden Bozdağ, CHP'nin dava açmamasına şaşırdığını vurguladı. CHP'de değişen ve yeni olan bir şey olmadığını aktaran Bozdağ şöyle devam etti: "Aynı tas aynı hamam. Seçim zamanı başörtülülere rozet takan, kadınlara başörtüsü dağıtan CHP, başörtü yasağı kalkınca yasakçı yüzünü bir kez daha gösterdi. Ey CHP! Nerede senin eşitlik, hürriyet, adalet, demokrasi ve insan hakları diyen dilin? Yoksa bu haklar başörtülü kadınlar için geçerli değil mi? Eğer CHP'li vekil davadan vaz geçmez, CHP de vekil hakkında bir disiplin işlemi yapıp davaya yanlış demezse; dava, CHP'nin açtığı davadır. Eski yasakçı ve ayrımcı Türkiye muhaldir. CHP, yargıyla veya başka tür yollarla eski yasakçı ve ayrımcı Türkiye'yi yeniden ihya edemez."







][/COLOR]

 

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi