AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-31-2009, 11:07   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Bozuk ağzını mahkeme düzeltti
Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan Coşkun, 26 Kasım 2008'de Vakit Gazetesi için kullandığı ağır hakaretler, mahkemeden döndü. Vakit Gazetesi'nin, mahkeme kararıyla gönderdiği tekzip yazısını AH Coşkun kendi köşesinde yayınlanmak zorunda kaldı. AH Coşkun'un köşesi patronunu suçladı

AH Coşkun'un kendi köşesinde yayınlamak zorunda olduğu yazıda, “Patronu aleyhinde ayyuka çıkan iddialar hakkında olumlu-olumsuz tek satır yazamayanların Vakit gazetesine küfürler savurmasında garipsenecek bir durum yoktur” ifadeleri dikkat çekti.

İŞTE AH COŞKUN'UN KENDİ KÖŞESİNDE YAYINLAMAK ZORUNDA OLDUĞU O YAZI

CEVAP VE DÜZELTME YAZISI

Bakırköy 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nin yayınlanmasına karar verdiği (CEVAP VE DÜZELTME YAZISI)

VAKİT HEP ‘DİK' DURMUŞTUR!

Hürriyet gazetesinin 26 Kasım 2008 tarihli, 21848 sayılı nüshasında Ahmet imzası ile yayınlanan yazıda, müvekkilimin imtiyaz sahibi olduğu Anadolu'da Vakit gazetesine yönelik tümüyle gerçek dışı, haksız, şeref ve haysiyetini ihlal eden ifadelere verilmiştir. ‘Zırıl zırıl ağlayan', ‘yandım, bittim, kül oldum diyen', ‘salya', ‘müptezel', ‘alçak', ‘dümenci ve üçkağıtçının önde gideni' gibi küfür ve hakaretlerle çizili tablonun Vakit gazetesi ile uzak yakın ilgisinin olmadığı açıktır. Vakit gazetesi, dost/düşman herkesin kabul ettiği üzere, egemenlere karşı ‘dik duruşu' ile bilinen bir gazetedir.

Vakit gazetesi, kağıt ithalatındaki yanlışlıkları, resmi rakamlarla ortaya koymuştur. Buna somut bir cevabı olanlar varsa, Vakit gazetesi sayfaları kendilerine açıktır.

Cevap verme yerine, somut hiçbir şeye dayanmadan, insanları ‘müfteri, üçkağıtçı' gibi ifadelerle karalamak, herkesin yapabileceği kolay ir iştir. Ancak, ‘üçkağıtları yazmak' arkasında kim ve gücü ne olursa olsun ‘yanlışları belgelerle deşifre etmek' ise Vakit'in görevidir.

Patronu aleyhinde ayyuka çıkan iddialar hakkında olumlu-olumsuz tek satır yazamayanların Vakit gazetesine küfürler savurmasında garipsenecek bir durum yoktur. Çünkü somut eleştirilerin yer aldığı haberlere cevap veremeyenler, çaresizliklerini de ifade eder biçimde hakaret ve sövme yolunu tercih etmek durumundadırlar.
Tüm kamuoyu bilmelidir ki; sadece gerçekleri dile getiren Vakit gazetesini susturma amacına dönük olduğu bilinen astronomik tazminat davalarında düşünce özgürlüğünden değil, patronların yanında yer alanların, Vakit gazetesinin haberciliğine diyecek sözleri olamamalıdır.

Vakit gazetesi, ‘patron menfaatleri doğrultusunda yayın yapma'yı, yayın hayatının ilk gününden bu yana reddetmiştir. Vakit gazetesi özgür, bağımsız ve bağlantısız haberciliğin temsilcisi olmaya devam edecektir. Vakit gazetesi, bugüne kadar olduğu bundan sonra da kimseye hakaret etmeden seviyelim yayınlarını sürdürecek, ancak kanuna karşı hileli işlemlerde bulunanların, vergi kaybına yol açanların gerçek yüzlerini ortaya koymaktan da hiç çekinmeyecektir.

Kamuoyuna duyurulur

Anadolu'da Vakit Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Aykon Vekili Vakuta Ali Paccı

habervaktim

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-31-2009, 12:57   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
İki oldu bu be.. AH Coşkun ah.. Patronunun 'kıvırma' yazarı olacakken madara yazarı oldun..

'AH' Coşkun... Bu Vakit'le uğraşanın sonu hep böyle oluyor..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım