![]() |
#1 |
![]() sayın başbakanım,
sizin gibi çekirdekten yetişmiş bir siyasetçi nasıl olurda bunu farkedemez.yoksa etrafınızdaki insanlarmı sizi yönlendirdi özellikle aday seçimlerindeki yanlışlıklardan bahsediliyor.referans olanları bir daha gözden geçirin ya siz farkında olmadınız yada etrafınızdakiler sizi yanlış yönlendirdi.daha yazmak istediğim çok şey var fakat zarar verir endişesi taşıyarak susuyorum....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu seçimdeki kayıpların sebebi bana göre;
-halkımızın hafızasının çok zayıf olması -diğer partilerin çok kaliteli! propaganda yapmaları -aydın doğan medyasının antiliği, AKP'yi yıkmaya çalışması -aday seçimlerindeki yanlışlık diyelim o zaman -AK Partililerin tenbelliği...diğer partilerin malum medyanın kaç kere foyası çıktı ama kullanmadılar bunları..halbuki onlar zehir saçıyorlardı en ufak bir falsoyu tepe tepe kullanıyorlardı şişiriyorlardı taaa 10-15 yıl önceki dosyaları açıyorlardı vurup yıkmak için daha neler neler...ama AKP'liler yapmadılar, dürüstlük çerçevesinde yapsalardı yeterdi..hala tanıyamamışlar bizim milleti.. yazık gövdeye girecek kurtlar bakalım nasıl temizlenecek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Diyarbakır da çalışan tek vekil Abdurrahman KURT tur .İL BAŞKANI VE DİĞER VEKİLLER HİÇ ÇALIŞMIYOR.
![]() BİRDE YARDIMLAR KESİLSİN LÜTFEN.ÇÜNKÜ YARDIMLAR DOĞRU ADRESE GİTMİYOR Konu öznur tarafından (03-31-2009 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yazık oldu bizim ilçemiz içinde ...Belediye Başkanımız 5 yıl boyunca insanların içine hiç girmedi seçime kalan 1 ay boyunca esnaf ve ev dolaştı..! Bu ne kadar halkın fikrini değiştirebilirdi ki..? Göz göre göre verdik Belediyemizi chp ye
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yahu Sayın Yöneticim, ne yaptınız siz orada ya.. Olan belediyeleri de kaybettiniz. Yani var ya Kemalpaşa'yı kaybetmeyi nasıl başardınız gerçekten hayret. Çok yazık oldu ya..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Özelikle AK Parti izmir ve Antalya teşkilatlarında anormal bir durum söz konusu..Kendilerinin olağanüstü çalıştıklarından şüphem yok,lakin çalışma stratejilerinde kesinlikle bir yanlışlık yapıldığını düşünüyorum.Özelikle izmir büyükşehir için gösterilen aday kesinlikle yanlıştı,bölge halkının genel olarak benimsediği biri olmalıydı..Antalya'ya gelince ortada duran garanti bir durum iken,aniden kayboldu..Hokus pokus mu oldu sanki..! Bartınlı kardeşimiz açmış konuyu sanırım,Bartın'ıda kaybettik sanırım..Bu da oldukça üzücü.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Sorma kardeşim bizim için çok büyük bir yıkım oldu gerçekten ege özellikle.Ama tek tesellimiz bayındır ilçesinin AK PARTİ de kalması oldu.Ne ilçeler gitti kesin gözüyle baktığımız.Demek ki kararlar yanlış verilmiş yada belediyeler gerçekten çalışmamış. Kemalpaşa,aliağa benim gözümde çok kesindi ama şok olduk yani.Artık Başbakanımızn bu bölgeye karşı tutumunu değiştirmesi lazım bence kesin kes... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşlar CHP'nin Antalya adayı çok popüler biri. Akdeniz Üni Rektörü idi ayrıca Üniversiteler Arası kurul Başkan idi. CHP'nin adayının Mustafa Akaydın olduğunu öğrenince pek yadırgayamadım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|