AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2009, 22:36   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Bu Bir Eleştiridir..!
sayın başbakanım,
sizin gibi çekirdekten yetişmiş bir siyasetçi nasıl olurda bunu farkedemez.yoksa etrafınızdaki insanlarmı sizi yönlendirdi özellikle aday seçimlerindeki yanlışlıklardan bahsediliyor.referans olanları bir daha gözden geçirin ya siz farkında olmadınız yada etrafınızdakiler sizi yanlış yönlendirdi.daha yazmak istediğim çok şey var fakat zarar verir endişesi taşıyarak susuyorum....

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-31-2009, 13:00   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
bu seçimdeki kayıpların sebebi bana göre;

-halkımızın hafızasının çok zayıf olması
-diğer partilerin çok kaliteli! propaganda yapmaları
-aydın doğan medyasının antiliği, AKP'yi yıkmaya çalışması
-aday seçimlerindeki yanlışlık diyelim o zaman
-AK Partililerin tenbelliği...diğer partilerin malum medyanın kaç kere foyası çıktı ama kullanmadılar bunları..halbuki onlar zehir saçıyorlardı en ufak bir falsoyu tepe tepe kullanıyorlardı şişiriyorlardı taaa 10-15 yıl önceki dosyaları açıyorlardı vurup yıkmak için daha neler neler...ama AKP'liler yapmadılar, dürüstlük çerçevesinde yapsalardı yeterdi..hala tanıyamamışlar bizim milleti.. yazık gövdeye girecek kurtlar bakalım nasıl temizlenecek
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 13:09   #3
Kullanıcı Adı
öznur
Standart BAŞBAKANA DUYURULSUN
Diyarbakır da çalışan tek vekil Abdurrahman KURT tur .İL BAŞKANI VE DİĞER VEKİLLER HİÇ ÇALIŞMIYOR.
BİRDE YARDIMLAR KESİLSİN LÜTFEN.ÇÜNKÜ YARDIMLAR DOĞRU ADRESE GİTMİYOR

Konu öznur tarafından (03-31-2009 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir..
öznur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 15:23   #4
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Yazık oldu bizim ilçemiz içinde ...Belediye Başkanımız 5 yıl boyunca insanların içine hiç girmedi seçime kalan 1 ay boyunca esnaf ve ev dolaştı..! Bu ne kadar halkın fikrini değiştirebilirdi ki..? Göz göre göre verdik Belediyemizi chp ye
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 15:29   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yahu Sayın Yöneticim, ne yaptınız siz orada ya.. Olan belediyeleri de kaybettiniz. Yani var ya Kemalpaşa'yı kaybetmeyi nasıl başardınız gerçekten hayret. Çok yazık oldu ya..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 15:35   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Özelikle AK Parti izmir ve Antalya teşkilatlarında anormal bir durum söz konusu..Kendilerinin olağanüstü çalıştıklarından şüphem yok,lakin çalışma stratejilerinde kesinlikle bir yanlışlık yapıldığını düşünüyorum.Özelikle izmir büyükşehir için gösterilen aday kesinlikle yanlıştı,bölge halkının genel olarak benimsediği biri olmalıydı..Antalya'ya gelince ortada duran garanti bir durum iken,aniden kayboldu..Hokus pokus mu oldu sanki..! Bartınlı kardeşimiz açmış konuyu sanırım,Bartın'ıda kaybettik sanırım..Bu da oldukça üzücü.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 15:39   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özelikle AK Parti izmir ve Antalya teşkilatlarında anormal bir durum söz konusu..Kendilerinin olağanüstü çalıştıklarından şüphem yok,lakin çalışma stratejilerinde kesinlikle bir yanlışlık yapıldığını düşünüyorum.Özelikle izmir büyükşehir için gösterilen aday kesinlikle yanlıştı,bölge halkının genel olarak benimsediği biri olmalıydı..Antalya'ya gelince ortada duran garanti bir durum iken,aniden kayboldu..Hokus pokus mu oldu sanki..! Bartınlı kardeşimiz açmış konuyu sanırım,Bartın'ıda kaybettik sanırım..Bu da oldukça üzücü.
haklısın bartınıda kaybettik bartındaki durum çok daha farklı onunla ilgili çalışmalarım var belki ileride paylaşırım
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 15:42   #8
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu Sayın Yöneticim, ne yaptınız siz orada ya.. Olan belediyeleri de kaybettiniz. Yani var ya Kemalpaşa'yı kaybetmeyi nasıl başardınız gerçekten hayret. Çok yazık oldu ya..

Sorma kardeşim bizim için çok büyük bir yıkım oldu gerçekten ege özellikle.Ama tek tesellimiz bayındır ilçesinin AK PARTİ de kalması oldu.Ne ilçeler gitti kesin gözüyle baktığımız.Demek ki kararlar yanlış verilmiş yada belediyeler gerçekten çalışmamış. Kemalpaşa,aliağa benim gözümde çok kesindi ama şok olduk yani.Artık Başbakanımızn bu bölgeye karşı tutumunu değiştirmesi lazım bence kesin kes...
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 16:03   #9
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzmirde gosterilen aday mı yanlıs tı ? Arkadaslar dınledıgım en tecrubeli belediye baskan adayıydı..Tek sanssız tarafı izmirden aday olması sunu kabul edelim izmir ideolojiye yenildi kendını korumaya aldı.Basbakanın istiyorum oraları deyisine bi refleks olarak cevap verdi bunu dusunuyorum..
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 16:07   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Arkadaşlar CHP'nin Antalya adayı çok popüler biri. Akdeniz Üni Rektörü idi ayrıca Üniversiteler Arası kurul Başkan idi. CHP'nin adayının Mustafa Akaydın olduğunu öğrenince pek yadırgayamadım.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)