02-19-2010, 19:05 | #1 | |||
Bu filmi izleyen hastaneye koşuyor
Dünya düşük bütçeyle çekilmesine rağmen adından ‘beyazperdenin en korkunç filmi’ olarak söz ettiren ‘Paranormal Activity’yi konuşuyor. Türkiye’de de gösterimde olan film İtalya ve İngiltere’de çok sayıda izleyiciyi olumsuz etkiledi. Geçen hafta sonunda filmi izleyen onlarca kişi, panik atak krizi geçirdi. Öte yandan 14 yaşındaki bir kız da felç halinde hastaneye kaldırıldı. • ANSA BU film yılın süpriz filmi arkadaşlar düyada elmiş geçmiş en çok kar ettiren film ünvanı ele geçirdi Bu yılın süprizi aslında "Avatar"ın Titaniği tahtından etmesi idi ama bu film Amerikada Avatardan bie fazla izlenerek süpri yaptı . Paranormal Activity Gerilim Filmi IMDB 7.3 puanlı mükemmel bir gerilim ve korku sinema filmidir..Yönetmenliğini ve senaristliğini Oren Peli’nin üstlendiği bu mükemmel korkuyu yanlız olarak izlememenizi şiddetle tavsiye ederiz..Filmin kısa konusuna değinirsek Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor..İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece.. NoT: Ben filmi izledim bayanların ve 18 yaştan küçük olanların tek başına ve gece izlememlerini şiddetle öneririm FİLMİ SİNEMADA İZLEYENLER NE HALE GELMİŞ GÖRÜN
http://www.dailymotion.com/video/xai...ler_shortfilms
Konu EZEL tarafından (02-19-2010 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-19-2010, 22:24 | #2 |
Bende izledim filmi.
Hatte gecenin bi yarısı tek başıma=p Ama etkilenmem bu tarz konulardan, korkmanın saçma olduğu düşüncesindeyim..Senin ruhun zar korkmassın tabi Konu Hüdaverdi tarafından (05-12-2010 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-19-2010, 23:08 | #3 |
Abi sen böyle dedinya şimdi izlemeyeceklerde izler
|
|
02-19-2010, 23:29 | #4 |
ben izleyemedim çok etkilenirim bu tarz konulardan bıraktım yarıda
|
|
02-20-2010, 01:05 | #5 |
|
|
04-05-2010, 17:08 | #6 |
sakın izlemeyin...
ben öyle bir hata yaptım... |
|
04-05-2010, 18:52 | #7 |
Burnuma reklam kokusu geliyor
video da filmin bir parçası olmasın kendileri yazmış ve oynamışlar Korkunç birşey görmedim de |
|
04-05-2010, 18:58 | #8 |
Konusu nasıl merak ettim. İzleyen arkadaşlar konusunu paylaşırsa sevinirim. Çünkü izleyemem ama bu kadar korkutucu konu ne merak ettim gerçekten
|
|
04-05-2010, 19:21 | #9 |
Bu filmi izlemeyen çok şey kaçırır ama cidden şaka demiyorum özellikle bayan arkadaşlar yalnız özelliklede geceleyin yalnız izlemesin genç arkadaşlarda izlemesin filmin konusu ise görünmeyen kötü bir varlık bir kadına musallat oluyor kadın bunu hissediyor kocasıyla paylaşıyor eve gizli kamera koyuyorlar sonra yerlerede toz gibi birşey serpiyorlar ertesi gün bir bakıyorlarki kameraya birşey yattıkları çarşafın içine giriyor yerde garip ayak izleri daha sonra bu varlık kadını kocasıyla beraber uyurken ayağından tutup çekere önce yataktan düşürüyor sonra çekip götürüyor adamın yüzüne kapı kapanıyor kadının çığlıkları falan filan
İzle gel sen burda filmin reklamını yaparsın emin ol buna ) |
|
04-05-2010, 19:24 | #10 |
hiç niyetim yoktu ama tavsiye etmenden sonra izlemeye giderim bir müsteri daha kazandılar
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|