AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-29-2007, 19:32   #1
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart BU GÜZEL GÜNE BU ÇİRKİN HABER YAKIŞMADI!!!
Hürriyet'ten türban krizi yalanı

Hürriyet Gazetesi'nin internet baskısı Cumhuriyetimizin 84. yılını büyük coşkuyla kutladığımız bugünde yine bir yalan habere imza attı. Gazetenin iddiasına göre Kocaeli'nde gerçekleştirilen törenlerde 'türban' krizi yaşanmıştı.

Ama gerçek aslında öyle değildi...


Hurriyet.com.tr'nin Doğan Haber Ajansı'na (DHA) dayanarak ortaya attığı türban krizi iddiası bizzat AK Partili Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu tarafından yalanlandı.

Sitemizi arayan Baştopçu,törenler öncesinde kendisine hürriyet'te iddia edildiği gibi tek değil eşli davetiye geldiğini, bunun için törenlere eşiyle gittiğini, törenler başlamadan önce Garnizon Komutan Vekili Hava Yarbay Vedat Göger'in protokol tribününe gelerek kendisi ve eşi ile tokalaştığını bayramlarını kutladığını söyledi.Baştopçu, kaymakamlık tarafından gönderilen eşli davetiyeyi ise gerçeklerin ortaya çıkması için haber merkezimize faksladı.
İşte kaymakamlık tarafından AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu'ya gönderilen davetiye:




Göger'in eşinin hemen yanında bir süre oturduktan sonra kaymakam ve belediye başkanı ile birlikte halkı selamlamak ve bayramını kutlamak için stada indiklerini daha sonra Yarbay Vedat Göger'in geri yerine oturmadığını belirten Baştopçu, Göger'in beraberindeki askerlerle birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmadan tören alanından ayrıldığını ifade etti.

Mustafa Dağbiçen'in haberi veriş şekline tepki gösteren Baştopçu, askerlerin tören alanını terketme nedenini bilemeyeceğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bayrama eşimle birlikte geliyorum. Birlik beraberliğimizin olması gereken dönemde bunu yapmaları bizi üzüyor çok yazık oluyor." dedi.İşte kriz tellallarının sunduğu 'türban krizi' haberinin aslı bu.

Peki bu haber hurriyet.com.tr'de nasıl yer buldu ? İşte o haberin Hürriyet versiyonu:

"AKP milletvekili türbanlı eşiyle katılınca, asker töreni terketti


KÖRFEZ(Kocaeli), (DHA)

KOCAELİ’nin Körfez İlçesi’ndeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında türban krizi yaşandı. AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu türbanlı eşini protokolun en ön sırasına oturtunca, Garnizon Komutan Vekili Hava Yarbay Vedat Göger ve diğer askerler protokolu terketti.

Körfez İlçesi’nde Alparslan Türkeş Stadı’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları sırasında, AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, türbanlı eşi Hale Baştopçu ile birlikte protokolun en ön sırasına oturdu. Bu sırada Kaymakam Erol Türkmen, Belediye Başkanı AKP'li Yunus Pehlivan, Hava Radar Mevzii ve Körfez İlçe Garnizon Komutan Vekili Hava Radar Yarbay Vedat Göger tribünden inerek halkın bayramını kutladı.

Kutlamaların tamamlanmasının ardından Yarbay Vedat Göger, milletvekili Muzaffer Baştopçu’nun türbanlı eşinin hala tribünde oturduğunu görünce yerine oturmadan, beraberindeki subay ve astsubaylara baktıktan sonra tribünden inerek diğer askerlerle birlikte stadyumu terketti. Komutan ve subaylar standyumdan ayrılırken, protokol tribününde soğuk hava esti.

Kutlamalara, Muzaffer Baştopçu’nun eşinin türbanlı olduğu bilindiğinden eşsiz davet edildiği, buna rağmen Baştopçu'nun eşini de törene getirdiği belirtildi."




samanyoluhaber

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-29-2007, 19:35   #2
Kullanıcı Adı
sidre
Standart BU GÜZEL GÜNE BU ÇİRKİN HABER YAKIŞMADI!!!
ınsanları bırbırlerıne durumek ıcın ellerınden gelen herseyı yapıyorlar ama bılmıyorlar bız azınlık degılız
sidre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi