AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-26-2008, 09:27   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
Ergenekon terör örgütü üyelerinin, Yargıtay, Danıştay ve Anayasa Mahkemesi üyeleriyle toplantı yaptığı ortaya çıktı.


Ergenekon zanlıları, AK Parti Hükümeti'ne karşı askerin yerine yargının harekete geçeceğini biliyorlarmış. Telefon konuşmalarında bunu da dile getirmişler


KENAN KIRAN/CEVDET KILIÇLAR

Ergenekon terör örgütü üyelerinin Danıştay, Yargıtay ve Anayasa Mahkemesi üyeleriyle toplantı yaptığı ortaya çıktı. Ergenekon zanlıları AK Parti Hükümeti'ne karşı askerin yerine yargının harekete geçeceğini de söylemişler.


ERGENEKON ZANLISI, DANIŞTAY VE YARGITAY ÜYELERİYLE TOPLANTI YAPMIŞ

Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yaşı gerekçe gösterilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk, 1. Ordu Eski Komutanı Orgeneral Hurşit Tolon, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur, Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Danıştay ve Yargıtay üyeleri ile üniversitelerden öğretim üyelerinin de aralarında bulunduğu 70 kişinin toplantı yaptığı öğrenildi.


DOĞU PERİNÇEK TOPLANTIYI DOĞRULUYOR

Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, söz konusu görüşmeyi doğruladı.
Doğu Perinçek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde kendisine sorulan, “7 Mart 2008 günü saat 10.35'de, Bedri … ile yaptığınız görüşmede; (…) “Ya şimdi aslında çok, benim beklemediğim bir katılımdı, herkes vardı orda” “İlhan Selçuk, Hurşit Tolon, Şener Eruygur, YARSAV Başkanı, bu Danıştay, Yargıtay, üniverstelerden bayağı seçkin bir topluluktu, 70 kişi vardı. Şener Eruygur... Bayağı da uzun sürdü, yedide başladı, onbirde bitti, dört saat süren toplantı oldu”. “Şener Eruygur, yani bir araya gelmek gerekir. Ulusalcıların birleşmesi gerekir diye özeti bu olan, biraz da halkı suçlayan, bu cumhuriyet mitinglerinde toplandı bu kadar kalabalıklar, ne oldu, bir şey çıkmadı.. Öyle bir konuşma yaptı” dediği, sizin “Keşke şeyi esas söyleseydin, o gün indirmek ve milli bir hükümet kurmak mümkündü, ona yanaşmadı Şener Eruygurlar, Cumhurbaşkanını istifaya davet etseydin ...” dediğiniz tespit edilmiştir. Telefon görüşmesini açıklayınız” sorusuna, “Bu konuşma doğrudur. Aynen bu şekilde cereyan etmiştir” demiş.


MERDAN ASLAN, YAPTIĞI GÖRÜŞMELERİ PERİNÇEK'E ANLATMIŞ

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel, 13 Şubat 2008 tarihinde İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i aramış ve 68'liler Birliği Vakfı'nın Genel Sekreteri Merdan Aslan'ın, Danıştay Başkanı, Yargıtay Başsavcısı, Yargıtay Başkanı ve Anayasa Mahkemesi'nin bir üyesi ile görüştüğünü söylemiş.
Merdan Aslan da, Doğu Perinçek'e, “Şimdi biz bu sivil toplum kuruluşları temsilcisi olarak 5 kişilik-6 kişilik bir heyetle dün Ankara'da bu Erkan beyin saydığı isim.. şahsiyetlerle görüştük” demiş.
Merdan Aslan, söz konusu görüşmeleri hakkında Doğu Perinçek'e şu bilgileri vermiş:
“Son derece emin, son derece kararlı konuştular ve ıı… Merak etmeyin bu iş, yani Cumhuriyet kazanımları, biz de görüşlerimizi konuş.. görüştük yani, her biri için 3-4 dakika da biz konuştuk, yani düşüncelerimizi belirttik. Son derece olumlu yanıtlar verdiler ve 'Hukuk olarak, hukuk çerçevesinde, yargı olarak sonuna kadar direneceğiz ve kimse merak etmesin' dedi. Bu işleri çözeceğiz. Anayasa Mahkemesi'nde Selma Hanım'la konuştuk. Ondan sonra Yargıtay Başsavcısı'yla, Yargıtay Başkanı'yla görüştük, bu Hasan Gerçeker, geçen de seçildi falan. Son derece kararlılar yani Cumhuriyet meselesinde, hiç de tavizleri yok. Bir şey istediler. Orası çok önemli. Siz dediler bizim her şeyimizle, kitle desteğini, halk desteğini toplum desteğini oluşturmanız gerekiyor”


İLHAN SELÇUK YARGININ HAREKETE GEÇECEĞİNİ AÇIKLAMIŞ!

Ergenekon terör örgütü üyesi İlhan Selçuk da, AK Parti Hükümeti'ne karşı askerin yerine yargının tepki göstereceğini 7 Şubat 2008 tarihinde söylemiş.
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız, İlhan Selçuk'la 7 Şubat 2008 tarihinde şu görüşmeyi yapmış:
İ. YILDIZ: Evet yani yargıyla siyaset, siyaset demeyeyim de yargı ile AKP arasında bir kavga önümüzdeki günlerde söz konusu, dikkat ederseniz asker artık burda şey yapmış, sesini çıkarmıyor.
İ. SELÇUK: Evet
İ. YILDIZ: Bence akıllı davranıyor, sesini çıkarmasın şimdi. Böyle bir şey var.
İ.SELÇUK: Yargıya saldırıyor.
İ. YILDIZ: Evet.
İLHAN: Aslında başlık bile olabilir.
İ. YILDIZ: Evet.
İ. SELÇUK: Siyaset.
İ. YILDIZ: Yargıya saldırıyor.
İ. SELÇUK: Saldırıyor, efendim politika da denebilir, politika yargıya saldırıyor.
İ. YILDIZ: Politika yargıya saldırıyor, not aldım şuraya..
İ. SELÇUK: Şey olabilir, AKP.
İ. YILDIZ: AKP olabilir, AKP olabilir..
İlhan Selçuk, 8 Şubat 2008 tarihindeki görüşmesinde de şunları söylüyor:
İ. SELÇUK: İyidir, iyidir. Zannediyorum yargı da yürüyecek.
İ. YILDIZ: Evet.
İ. SELÇUK: Bunlar da yürüyecek, yargı da yürüyecek. Bir yerde bir hesaplaşma olacak heralde. Yani şöyle bir şey aklıma geliyor; YARGI KAPATMA KARARINA DOĞRU GİDİYOR, HABERİNİ DE VERDİLER. Kapatma kararını verdiği anda bunlar da diyecekler ki; biz milli iradeyiz, şey başlıyacak, ben milli iradeyim diyecek, bir takım şeyler yapmaya çalışacak, çünkü göğsünde KAPATILMIŞTIR levhası dururken, AKP bir şey yapamaz. Bir şey yapabilir, isim değiştirir.


ORHAN TUNÇ: TSK; DANIŞTAY, YARGITAY VE SAYIŞTAY ARACILIĞIYLA MESAJ VERECEK

Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan Orhan Tunç ise, TSK'nın artık muhtıra vermeden darbe yapacağını, Danıştay, Sayıştay ve Yargıtay aracılığıyla mesaj vereceğini söylemiş.
Orhan Tunç, 18 Ocak 2008 tarihinde Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan Doç.Dr. Ümit Sayın'a, durumların çok gergin olduğunu, askerin aslında uyumadığını, ülkenin elden gitmeden askerin bir şeyler yapacağını, üst rütbelilerden bir şeyler beklediklerini, Yargıtay Başkanı'nın Genelkurmay'da Harekat Başkanı ile görüştüğünü, TSK'nın artık muhtıra vermeden darbe yapacağını, Danıştay, Sayıştay ve Yargıtay aracılığıyla mesaj vereceğini anlatmış
Orhan Tunç, bir korgeneralle görüştüğünü, görüşmenin içeriğini kaydettiğini sözlerine eklemiş. Ergenekon zanlıları Doç.Dr. Ümit Sayın ve Orhan Tunç, görüşmeyi doğruladı.
Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan Hayrettin Ertekin de, YÖK'ün gittiğini, bir tek Yargıtay ve Danıştay'ın kaldığını söylemiş.


Vakit

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-26-2008, 10:05   #2
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
maalesef hiç de şaşırtıcı değil..yargının ne bağımsızlığı kaldı ne tarafasızlığı...chp gibi demokrasiden nasibini almamış partiler,mhp gibi ucunun dokunacağını düşünen korkak partiler de kısa gün hesabı yapıp ergenekonu savunsunlar dursunlar...Allah da millet de tüm olanları görüyor.. Allah belalarını versin >
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 18:15   #3
Kullanıcı Adı
patka
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
mışlar ve mişler bence pek tatmin edici değil :-X
patka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 18:22   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
hiç şaşırmadım bölücüler ülkenin rahatını huzurunu bozmaya çalışan şerefsizler
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 18:38   #5
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
Elbetteki biliyorlar Türkiyenin bütün kurumları AK partiyi kapatmak için birlik olmuşlar..tek tarafa yüklenmeden topu sahada dönderiyorlar....hepsi oyuncu bunlar.... >
Kendi yalanlarında boğulsunlar ne diyeyim..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 20:11   #6
Kullanıcı Adı
Nagihan
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
maalesef hiç de şaşırtıcı değil..yargının ne bağımsızlığı kaldı ne tarafasızlığı...(
:-* Haklısınız... Köşe başları tutulmuş,tarfsız yargı, çoğunluğun görüşü,demokrasi, halk...Bunlar sadece işler istedikleri gibi giderse önemli... > >
Nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 22:51   #7
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
aslında tahmini zor değil bunun tam ergenekon terör örgütünün üstüne gidildiği vakit kapatma davasının açılması benim aklımda şüphe uyandırmıştı
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 22:59   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
eee daha neler çıkacak bakalım
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 23:20   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
Evet son günlerde bu konuşuluyor. TSK'nın iç dinamikleri şimdilik çekinceli davranıyorlar pek ileri geri konuşmuyorlar. Anlaşılan milli irade karşıtı güçler TSK yoluyla bu hayasızca akını yürütmenin doğru olmayacağını görmüşler veya TSK kendisiini geri çekmiş veya ortak düşünceyle bu saldırıyı YARGI nın yapmasında karar kılmışlar.

Süleyman Yahya müstear ismiyle "MASONLUĞUN KILINCI ERGENEKON" diye gizli ve karmaşık ilişkileri ortaya çıkaracak, "Yargı" daki masonik yapıyı deşifre edecek kapsamlı bir çalışma hazırlayan ve bu kitabı gazete reklamlarıyla duyuran Adnan Oktar'ın yıllardır süren davasının sonuçlandırılması ve Oktar'ın 3 yıl hapis cezası alması çok manidar...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2008, 23:48   #10
Kullanıcı Adı
B@YR@KT@R
Standart Bu haber büyük ses getirecek!
Bu haberleri görünce,hep şunu düşünüyorum;

Ülkemizde bir şer cephesi var ve miletin huzurunu bozmak, insanları birbirine düşürüp, kaos ortamına zemin hazırlamak için sürekli yeni yeni planlar, planlar, planlar yapmaktalar.. Ama şu var ki, bir de asıl plan sahibi Alemlerin Rabbi olan Alah'ın da(CC), bir planı, bir hesabı olabileceğini hiç düşünmüyorlar.. yazık.. onlar plan yaptıkça Rabbim başlarına geçiriyor planlarını.. ama onlarda bunu görecek göz nerede.. anlayacak akıl nerede.. (onların gözleri vardır, görmeeezz, kulakları vardır duymaaaz!!!)

işte..

Görelim Mevla neyleeer..
Neylerse güzel eyler!

B@YR@KT@R isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi