![]() |
#1 |
![]() yakında sinemalarda izletilecek olan bu filmin ismini bile ağzıma almak istemiyorum ama affeersiniz filmin ismi >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Oyuncular Demet Akbağ (Mehtap Anne) , Özgü Namal (Dona) , Sarp Apak (Saffet) , Altan Erkekli (Lokman) , İpek Tuzcuoğlu (Hatice) , Sezin Akbaşoğulları (Meryem) , Deniz Özerman (Mediha) Yıl 1981... Türkiye, askeri rejimin yönetimi altındadır. Hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin, evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir. Çocuk psikolojisi, eğitim, töre, annelik duygusu, kadın erkek ilişkileri, toplumsal değer yargıları ve baskı ortamının sorgulandığı, tartışmalara yol açacak bir film. Filmin konusuna bakıldıgında çok kötü bir film değil gibi ..Tamam ismi etik değil ama ön yargılı olmamak lazım diye düşünüyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() FİLMİN İSMİNİ KİM KOYMUŞSA ÇOK APTAL BİRİ OLMALI.KİMSE SİNEMA SALONUNDA,KAPISINDA O...ÇOCUKLARI AFİŞİ BULUNAN BİR SALONA GİRMEYE İSTEKLİ OLMAYACAKTIR.
YA DA İZLEYİCİLERİ GENELLİKLE ERGENLİK ÇAĞINA YENİ GİRMİŞ,EROTİZM BEKLENTİSİ OLANLAR OLACAKTIR FİLMİ MERAK EDENLER KORSAN CD LERİYLE YETİNECEKLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU DURUMDA AYDEMİR AKBAŞ IN FİLİMLERİ NE KADAR GİŞE YAPIYORSA BU FİLİMDE ONLARDAN DAHA FAZLA GİŞE YAPAMAYACAKTIR. KENDİ KENDİLERİNİ REZİL ETTİLER.ÖZGÜ NAMAL İÇİN ÜZÜLDÜM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sadece bir film ama ismi iyi olmamış..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende bunu dile getirmiştim sinema-dizi forumunda :-*
Bir yandan göz yaşı dökerler ''emek harcıyoruz izleyen yok'' diye,diğer yandan abuk subuk isimler koyarlar. Filmin adı zaten ofsayt,filmin içeriği her ne kadar güzel veya ilginç olsada ismi yüzünden izlicemi sanmıyorum. Belli bir kesime hitap eden bir film sanırım,veya reklam olsun diye böyle bir isim seçmişler. İsim sansürlüde olsa ne oldu belli,bu yüzden filmin ismi değiştirilmeli veya film yayından kaldırılmalı hemen :-* |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() filmin isminde takılmamak lazım konusu gerçekten çok güzel ayrıca oyunca kadrosuda öle bence ön yargıdan önce bi izlenmesi gerekio
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 12 eylül darbesini anlatan bir film bencede isim abes ama dikkat çekmek içinde kullanılmış olabilir ön yargılı yaklaşmamak lazım bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Filmin ismi uygunsuz ama konu ilgi çekici. Gösterimden kalkmasını gerektircek bir durum olduğunu sanmıyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |