AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-09-2014, 21:44   #1
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Standart Bu kadar mükemmel olabilir mi?
Ben son iki genel seçimde de AK Parti'ye oy atmış birisiyim.

İcraatları konusunda kimsenin diyebileceği bir şey yok.

Ama zaman zaman kendimi sorguluyorum.

Acaba Erdoğan fazla mı tepki veriyor, Gül mülayim olmakla haklı mı, toplumun psikolojik ihtiyacı hangisi diye de düşünüyorum.

Ve ayrıca iki konuda güvenim kırıldı.

"Yolsuzluk" ve "Derin Devlet" meseleleri.

Bir de ekstradan "Soma Faciası" sonrası yaptığı açıklama.

Bu açıklama bana vicdani gelmedi, insanların acılarını paylaşan bir konuşma gibi gelmedi, tam tersine sorumluluktan kaçan, komik örnekler veren, adeta "savunma" merkezli bir konuşma gibi geldi.

Yolsuzluk konusunda da "kim kadrolaşmadı ki, kim yemedi ki?" gibi bahaneler mevcut ama hükumet manevi değerlerle hareket ettiği için güven kırılması daha kötü oluyor.

Özellikle dört bakana güvenmiyorum. Başbakan hakkında ise bir fikrim yok. Belki de başbakanı sevdiğimden dolayı toz konduramıyor da olabilirim.

Soma açıklamasını görmemezliğe gelebilirim, yolsuzluk konusunda kafam muğlak olabilir ama kesinlikle "Derin Devlet" mevzusundaki tavra güvenmiyorum.

Eğer cemaat derin yapılardan devleti yönetmeye kalkıyorsa elbette kökü kazınmalıdır. Eğer kasetleri onlar hazırlıyorsa bu en büyük şerefsizliktir.

Ama bana kimse inandıramaz 12 sene hükumetin cemaatle birlikte yürüdükten sonra cemaatin devlete sızdığı gerçeğini öğrendiğini. Bu konuda biraz saf yerine konuluyoruz gibi geliyor bana.

Bu tür güvensizlikler yüzünden benim gibi düşünen insan çok. Özellikle sağ kesimden insanlar AK Parti dışında bir sağ parti düşününce akıllarına MHP'den başka parti de gelmiyor.

Ama özellikle şunu söyleyeyim ki başbakanı yine de seviyorum ve güvenmek istiyorum. Çünkü doğru şeyler yapıyor.

Gül'ün mülayim tavrını tercih etmek istesem de eğer Erdoğan tüm sözlerinde doğru söylüyorsa (ki ben siyasetçi yalancılığının herkese bulaştığını düşünsem de) o zaman Erdoğan'ın sert tavrı da sonuna kadar doğrudur.

Ama eğer Erdoğan her sözünde doğru ise bu sefer sorasım geliyor, bir siyasetçi bu kadar mükemmel olabilir mi?

Şuraya yazıyorum, eğer bu kadar mükemmel olmasa bile şunları yaparsa tüm kusurlarını gözümde silerim:

1. Atatürk'ü Koruma Kanununu kaldırmak
2. Ayasofya'yı ibadete açmak
3. Tekke ve Zaviye yasağı kanununu kaldırmak

Zaten bunları yaparsa insanlar sevinçten delirir herhalde.

Eğer bunları yaparsa tek tük kişilerin, siyasetçilerin kusurlarını görmemezliğe gelirim ve ülkenin gidişatına bakarım.

Şahsi olarak kızıyorum ama gönlüm cumhurbaşkanlığında Erdoğan'ı destekle diyor.

Hayırlısı.

zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-10-2014, 15:00   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
30 MART seçimlerinde mehape ye oy vermiştin sen. bu seçimde de mehape'yi desteklersen, cehape-ip-pensilvanya-tkp-dsp-pekaka ve mehape'nin çatı adayını desteklicen demektir.

bir milliyetçi olarak, mhp'yi cehapenin ve pekakanın vagon partisi haline getiren devlet bahçelinin bu kepazeliğini içine sindiriyorsan gidip chp-pensilvanya-pkk-mhp'nin çatı adayını destekleyebilirsin.

Ama güçlü ve bağımsız bir Türkiye istiyorsan Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını desteklemelisin.
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2014, 19:12   #3
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Buraya şüphelerimi normalde yazmam ama benim gibi şüpheleri olanlardan dolayı MHP'nin oylarının arttığını düşünüyorum.

Ben yerel seçimlerde kişilere oy attım. CHP-AKP-MHP şeklinde oy attım. Sarıgül'e attım çünkü AKP'yi desteklememe rağmen biraz burnu sürtsün istedim, AKP'ye attım çünkü bizim burada kentsel dönüşüm yapılırken yeni yapılan evlerin metrekarelerinin daha büyük olacağını söylemişti, MHP'ye atmam ise direk partiden dolayı.

Önceden dümdüz AKP-AKP-AKP diye basardım.

AK Parti ile Türkiye güçlü ve bağımsız oluyor, orası ayrı. Ama vatandaş olarak da düşüncelerimiz ortada, bunlar saygı görmeli.

Bu arada Devlet Bahçeli'ye de saygım var. Solcularla aynı kefeye konamaz. Yeri geldiği zaman AK Parti'yi destekliyor ve Sözcü gibi gazetelerden eleştiri yiyor.
Alt 06-14-2014, 01:07   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
devlet bahçeli mahkemenin idam kararı verdiği aponun idam edilmemesi için hangi ülkeden talimat aldı?

mahkeme kararına rağmen apoyu neden asmadı sözde milliyetçi bahçeli?
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2014, 02:32   #5
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
devlet bahçeli mahkemenin idam kararı verdiği aponun idam edilmemesi için hangi ülkeden talimat aldı?

mahkeme kararına rağmen apoyu neden asmadı sözde milliyetçi bahçeli?
bunlarda da sen haklısın

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)