12-18-2010, 14:43 | #1 |
Bu kez de "Che" oldu
CHP'nin 15. Olağanüstü Kurultayı'nda renkli görüntüler yaşanıyor.
Kurultay salonunda Kılıçdaroğlu, “Gandi”nin ardından şimdi de “Che Guevara”ya benzetildi. Kurultay salonunda “Che şeklinde çizilen Kılıçdaroğlu fotoğrafı” açıldı. Pendik Gençlik Örgütü'nün açtığı afişte Deniz Gezmiş ve 'Che' şeklinde çizilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı bulunuyor ve ''68 ruhuyla halkın iktidarını kurmaya geliyoruz'' yazıyor.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-18-2010, 14:47 | #2 |
: ))) Bir elbise içerisine oturtamadılar Kılıçdaroğlu'nu..
Bu gayretle en sonunda birini bulacaklar diye tahmin ediyorum: ) Enteresan gerçekten durumları: ) Konu Feride tarafından (12-18-2010 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-18-2010, 15:00 | #3 |
Gandi Che Ecevit...
Bence bundan olsa olsa eski kulağı kesik olur... Tipi müsait... |
|
12-18-2010, 15:14 | #4 |
Bu çok güzel oldu,çok işimize yarıcak bu pankart ve üstünde yazılanlar.
İmzam da yazdığı gibi ''Yüzünü sola, yani GEÇMİŞE dönen umutsuzluğa (iblise) mahkumdur.'' |
|
12-18-2010, 15:27 | #5 |
Bu partililer yemin ediyorum bolşevik hayranı demokrasi bunların kanına dokunur. Hay Allah ya
|
|
12-18-2010, 15:27 | #6 |
İTALYA KOMÜNİST PARTİSİ'NİN MARŞINA BÜYÜK İLGİ Kurultay'da ayrıca, CHP'liler, müzik yayınının kesildiği kısa anlarda İtalya Komünist Partisi'nin marşı Ciao Bella'nın Türkçe versiyonunu söylüyorlar. |
|
12-18-2010, 15:33 | #7 |
Akşama ve yarına değerlendirmeler,videolar,ekrana yansıyan ama gösterilmeyenler gösterilir elbet
Habervaktimden güzel çalışma bekliyorum. Adamlar ulusalcımı,komünistmi,cumhuriyetçi mi ne olduğunu kendileri bile bilmiyor her telden çalıp oy toplama peşindeler Her şeye yaklaştılar,travestilere bile yaklaştılar parti araçlarına kattılar oy toplamak için Ama İslam'a yaklaşamadılar,eeee 'islam' dediğin an chp nin gözünde din ticaretçicisin Ak partinin oyunu yükseltmek için ak partiyi değil,chp nin bu çelişkilerini,manyakça sakatça davranışlarını dile getirmek daha uygun olur Parti binalarında,basın açıklaması yapılan yerde,baykal parti başındayken arka fondaki foto che ye aitti ama saydam şekilde,fazla dikkat çekmiyordu,gözden kaçıranlara duyrulur AGD (ol)maya hazır ol kemoş |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|