AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-04-2009, 21:18   #1
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Standart Bu kişiyi Lanetliyorum
Birgün'den İslam'a Hakaret
İSLAMCILIĞIN İKİ YÜZÜ Koray Çalışkan / Birgün

Geçen hafta iki önemli olay oldu. AKP'nin temsil ettiği her tarafı neo İslamcılığın iki yüzünü siyasi iktisadi açıdan göstermesi açısından önemli olaylar bunlar. İlki politik iktisadi, ikincisi iktisadi politik. Davos'taki diyet ekmek kabadayılığı bir taraftan, tarımsal desteklemelerin geri alınması rezaleti diğer yandan AKP'nin savruluşları karşı karşıya olduğumuz İslamcılığın en tehlikeli yönlerini bir iki gün arayla bize gösterdi.

DAHA GELMEM

Gelirsin. Gidersin de. Şekerin yükseldikçe tatsızlaşıyorsun. Peres'e kızmış. Ben Peres'in şaşırmasına şaşırmadım. Nereden başlasak?

İsrail'in bütün askeri iktisadi destek ünitesini çalıştıran Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı “siz öldürmeyi iyi bilirsiniz” diyor. Biz bilmiyor muyuz? Hadi onu bırakın, tek başlarına mı öldürüyorlar? Gazze'ye bomba yağdıran uçakların pilotları Konya'da uçmuyor mu? Askeri manevralar beraber yapılmıyor mu? Terörü engelleme bahanesiyle halkları nasıl kontrol ederiz toplantıları yapılmıyor mu? Silah fuarlarında yeni İsrail bombaları aynı iştahla okşanmıyor mu? Apartheid rejimine dayanan İsrail'in dünyadaki en önemli üç destekçisinden biri Türkiye değil mi? Ya Türkiye'nin Filistinlileri, köyleri boşalan Gazzelileri, işsiz Batı Şerialıları bizim Kürtlerimiz? Peres elbette şaşırır. Adam “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” diyor içinden.

Bir de bunun üstüne siyasetçiye yakışmayan bir tavrı ekleyin. İnsanı yatıştırıp aklı selime davet etmesi gereken bir lider, ortalığı kasıp kavuruyor. Sen bunu yaparsan cemaatin ne yapacak? Dışişleri ne yapacak? Arap hariciyesinin durumu ortada. Kısır ve anlamsızlar. Ona rağmen Amr Musa bile kendini tutuyor. Bizim Başbakanımız ceketi alıp çıkıyor. Bir adımda daha kaç hata yapılabilir? Diplomasiyi ceket gibi askıya as çık, İsrail'e sahada pas ver, tribünde karşısına geç. Çok yazık. Kötülere alışkınız. Ama kendiyle her daim çelişen kötülere alışamıyorum.

TARIMSAL KÖSTEK MİKTARI

Geçen haftanın ikinci bombası birinciden de korkunç. Daha önce tarımsal destekler açıklanmış, üç ay önce resmi gazetede yayımlanmıştı. IMF ile yapılan toplantılardan sonra verilen direktif üzerine tarımsal destekler geri alındı. Çiftçilerin batmasını yavaşlatacak destekler bile geri çekildi. Kemiğe dayanan bıçak içeri itildi. Ali Ekber Yıldırım'ın Dünya'da gösterdiği gibi ekim ayında çiftçiye verilen desteği bir kuruş -evet yalnızca bir kuruş- artıran Erdoğan hükümeti, Ocak 2009'da, daha vermediği desteği üç kuruş düşürdü. Ürettiği ürünün piyasa fiyatı kadar desteklenen Birinci Dünya çiftçisinin karşısında Türkiyeli çiftçiler peşin ödedikleri onca verginin üzerine bir de destekten oldular.

Hadi bir adım daha atalım. Tarımsal Destek Miktarı yerine artık Tarımsal Köstek Miktarı açıklayalım. İçimiz dışımız bir olsun.

LA HAVLE

İslamcılık böyledir işte. Yüzlerce yıl öncesinin Arap kabileleri toplumunun ortaya çıkardığı bir şiir kitabının peşinden siyaset peydahlayacaksın, sonra ben kabile şefi değilim diyeceksin.

Köylüye bir verdim deyip arkadan dolaşıp üç geri alacaksın. Siyonist silahları dolduracaksın, sonra namlusunda parmağının izi olan silahın tetiğini çekene çocuk katili diyeceksin. Tevrat'ı açıp, öldürmeyeceksin diyeceksin. Senin kitabın benim kitabım diyeceksin. Yarım yamalak imam hatip Arapça'nla bırak Kuran'ı sen Kudüs'te tabela okuyamazsın. Senin kıblen Tel Aviv, elifin mertek.
aktifhaber

mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-04-2009, 21:35   #2
Kullanıcı Adı
Katil
!

“Mü’min lanet edici olamaz.”
“Kamil bir mü’min kimseyi kötülemez, lanetlemez, aşırı gitmez ve hayasızlık etmez.”
“Şüphesiz ki, lanetçiler Kıyamet Gününde ne şehid olabilirler, ne de şefaatçi...”

Bu meselede rivayet edilen bir başka hadis de şu mealdedir:
“Muhakkak, lanet bir kimseye tevcih edildiği zaman ona yönelir. Eğer ona bir yol ve menfez bulursa (o kimse laneti hak etmişse) onda kalır. Lanet hakkı değilse, “Ey Rabbim, falan kimseye yöneltildim, fakat ona ne bir yol ve ne de bir menfez bulabildim” der. Kendisine, “Geldiğin yere geri dön” denilir.

Peygamberimiz (a.s.m.) birçok hadislerinde lanet ve bedduayı yasaklamış, bu şekilde davranışın mü’mine yakışmayacağını bildirmiştir. Yani hiçbir haklı ve meşrû bir sebep yokken bir mü’mine lanet okumak büyük günahlardan sayılmıştır.

et-Tergib ve't-Terhfb, 3:470.
Tirmizi, Birr:48.
Müslim, Birr^B.
et-Tergib ve'-Terhib, 3:473.

!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 22:03   #3
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
"İslamcılık böyledir işte. Yüzlerce yıl öncesinin Arap kabileleri toplumunun ortaya çıkardığı bir şiir kitabının peşinden siyaset peydahlayacaksın, sonra ben kabile şefi değilim diyeceksin"
Bu kelimeleri söyleyenin bir mason olduğunu düşünüyorum.
Allahın Gönderdiği mübarek kitabımıza şiir kitabı diyecek kişiye başka ne söylenebilirki?
Alt 02-04-2009, 22:19   #4
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"İslamcılık böyledir işte. Yüzlerce yıl öncesinin Arap kabileleri toplumunun ortaya çıkardığı bir şiir kitabının peşinden siyaset peydahlayacaksın, sonra ben kabile şefi değilim diyeceksin"
Bu kelimeleri söyleyenin bir mason olduğunu düşünüyorum.
Allahın Gönderdiği mübarek kitabımıza şiir kitabı diyecek kişiye başka ne söylenebilirki?
Mason olduğunu düşünebilirsiniz. O kendine yakışanı yapmış, iğrençleşme/zavallılaşma yolunu seçmiş olabilir!

Ancak mü'min böylesi durumlarda bile metanetini koruyabilen insandır! Allah ıslah etsin şeklindeki duadan ve üsturupluca cevap vermekten başka birşey yapmamız gerekmez!

Heleki peygamberin kesinlikle yasak ettiği lafızları ağzımıza dolamamız, bizim kimliğimizle hiçbir şekilde örtüşmez!

Onun seviyesine düşersek ondan ne farkımız kalır!

Bekleyelim! Elbet birgün evrimini tamamlayıp insancıllaşmaya başlayacaktır!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 22:40   #5
Kullanıcı Adı
Gökmen
Kardeşim ezbere ve boş konuşmuşsun daha doğrusu boş yazmışsın gelişen olaylardan haberin yok kulaktan dolma bilgiler ile atıp tutuyorsun daha doğrusu tutturduğunu sanıyorsun. İlk önce GAZZE,ye uçak ile bomba atılmadı sallamışsın, ikincisi ise tarım desteği geri çekilmedi ertelendi bunun sebebleri var ama sana sadece birini söyleyeyim oda tarım yapılacak topraklarda gereğinden fazla hormon ilacı etkisi olduğu ve bu sorunun giderilmesi. Ayrıca daha üç,beş gün önce BAŞBAKAN Filistin için ne yaptı diyen sizdiniz, şimdi ise yaptığına kulp takıp muhalfet ediyorsun asıl senin bu yaptığın, ne perhis ne lahana turşusu...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 22:44   #6
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim ezbere ve boş konuşmuşsun daha doğrusu boş yazmışsın gelişen olaylardan haberin yok kulaktan dolma bilgiler ile atıp tutuyorsun daha doğrusu tutturduğunu sanıyorsun. İlk önce GAZZE,ye uçak ile bomba atılmadı sallamışsın, ikincisi ise tarım desteği geri çekilmedi ertelendi bunun sebebleri var ama sana sadece birini söyleyeyim oda tarım yapılacak topraklarda gereğinden fazla hormon ilacı etkisi olduğu ve bu sorunun giderilmesi. Ayrıca daha üç,beş gün önce BAŞBAKAN Filistin için ne yaptı diyen sizdiniz, şimdi ise yaptığına kulp takıp muhalfet ediyorsun asıl senin bu yaptığın, ne perhis ne lahana turşusu...
Bu benim yazım değil Gökmen kardeşim Protesto için ismini bile ağzıma almayı layık görmediğim bir Gazetecinin.
Konunun Başlığına dikkat ederseniz..
Alt 02-04-2009, 23:07   #7
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
Bu benim yazım değil Gökmen kardeşim Protesto için ismini bile ağzıma almayı layık görmediğim bir Gazetecinin.
Konunun Başlığına dikkat ederseniz..

Özür dilerim kardeşim gözümden kaçmış, bu aralar o kadar çok AK PARTİ ve BAŞBAKAN,a olu olmaz çamur atan varki, neyse tekrar özür dilerim hakkını helal et...(+)
Alt 02-04-2009, 23:12   #8
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özür dilerim kardeşim gözümden kaçmış, bu aralar o kadar çok AK PARTİ ve BAŞBAKAN,a olu olmaz çamur atan varki, neyse tekrar özür dilerim hakkını helal et...(+)
Hakkım helaldir kardeşim
sende hakkını helal et
Alt 02-04-2009, 23:15   #9
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
Hakkım helaldir kardeşim
sende hakkını helal et

Ne demek kardeşim cürümümüz neki hakkımız ne olsun var isede helali hoş olsun...
Alt 02-04-2009, 23:16   #10
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Allah razı olsun.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)