![]() |
#1 |
![]() Galatasaray'ımızın uefadaki gruplardaki rakipleri belli oldu.
Buyrun: Yunansitan temsilcisi Olimpiakos Portekiz'in köklü klüplerinden Benfica, Almanya Ligi'nde şu anda 8. sırada olan Herta Berlin Ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş'ı bozguna uğratan Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv Çok zor bir kura diye düşünüyorum... siz ne dersiniz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gerçektende çok zor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah yardımcımız olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zor ama Aslan zoru sever...
GErçekleri Tarih yazmaz mı ? Tarihe Galatasaray Yazmadı mı ![]() O zaman bize zor yok... Benfica: Portekiz Futbol ekolü... Tarihinde kupalrı olan yakın bir zamanda Celsea ile dişe diş korakor kapaışmalrına şahit olduğumuz ... köklü bir ekip.... Olimpiakos: Yunanistanın En Dişli ekiplerinden ve şuan lider ... Ama sonu olarak Yunan... Bizi her yönü ile iyi bilirler... Hrt nrkdar çok iyide olsa ....biz Galatasarayız... HertaBelin: Almayan Futbol Ekollerinden biri GEçen sene kötü bir sezon geçirdi Ve Bundesligayı 7. Bititdi...Şuan işeri pek iyi gitmiyo ... Nekadar Panzer olurlarsa olsunlar ... biz Galatasarayız... Metalist Kharkiv: Ukraynada Yeni Bir çıkış içinde... FC Shakhtar Donetsk ve FC Dinamo Kiev'in ardında kalmışlığın hıncı ile yarışa yeni girmiş ve BJK yeni yenmesi ile Türkiyenin tanıdığı bir takım fakat Biz Galatasarayız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Dileklerinize canı gönülden katılıyorum arkadaşlar ama hakikaten çok zor bir grup.
Özellikle de o beşiktaşı eleyen takımdan çok çekiniyorum... Adamlar orda deli gibi oynuyorlar. İnşaallah tarihi gene yazarız. Başarılar cim bom bom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() insaAllah biz kolaylikla bu grubu ezeriz ve elemelere geceriz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu gruba zor diyorsa galatasaraylılar gruptan çıkma umudu bitmiş demektir.
Neyse bekleyelim görelim bakalım napıyo belki de kupayı alır ne malum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ama hiç biri yapılacak arsenal maçı gibi olmaz inşAllah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |