![]() |
#1 |
![]() http://www.haber7.com/haber/20090507...uyor-VIDEO.php Erzincan Çarşı Merkez karakolunda görevli polisler bölgelerinde bulunan yardıma muhtaç fakir ailelere yardım elini uzatarak gönüllerinde taht kuruyor. ![]() 07 Mayıs 2009 18:19 Çarşı merkez polis karakolunda görevli polis memurları esnaf ile birlikte yaptıkları ortak çalışma sonucu kendi mıntıkalarında bulunan mağdur ailelere yönelik yardım elini uzatarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Yaklaşık 9 mahallede tespit edilen 100 yakın fakir ve ihtiyaç sahibi aileye gıda, giyecek ve çocuklara oyuncak veren görevli polisler bu insanların gönlünde yer edinmeyi de başardı. Kendi bölgelerinde tespit ettikleri fakir aileleri mağduriyet sırasına göre aylık belli periyotlar da yardım eden polislerin bu vatandaşların da hayır duasını kazanmaya devam ediyor. Asli görevi dışında vatandaşlarla da yakından ilgilenen Karakola bağlı polislerinin mevcut 9 mahallede yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Suçla mücadelede önemli başarılara imza atan polislerin kendi imkanları ve hayırsever esnafın yardımları ile kendilerine olan bakış açılarını tamamen değiştirdikleri görüldü. Polis memurlarını mahallede gören vatandaşların gözlerindeki ve yüzlerindeki mutluluk ifadesi görülmeye değerdi. Haber-24
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|