AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-26-2009, 00:07   #1
Kullanıcı Adı
kardeşiniz
Standart bu protesto amacım:konumu silmişsiniz
konumu inceleyin geri koyun lütfen

kardeşiniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-26-2009, 00:10   #2
Kullanıcı Adı
Feyza
İncelenmek için yönetim bölümüne taşımışlardır, merak etmeyin.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 00:24   #3
Kullanıcı Adı
yolcu44
Konunuz incelenecek inşaAllah. Yalnız konu gizli bölümlerde kalacaktır. Tekrar normal bölümlere aynı konuyu açmayınız. Mesajlarınızı kökten silmemişsek inceleyip geri getirir yöneticiler..

Kadim Sevgiler..
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 02:05   #4
Kullanıcı Adı
kardeşiniz
saolun. birde konunun içinde yazdığım başka bir arkadaşın konusundan silinen iletim var o yazılarımı da geri istiyorum. silip duruyorlar yaw. yardımcı olun. yeniyim fazla tecrübem yok . bilmiyorum burda işler nasıl yürüyor. yine de saolun. iyice incelesinler bakalım.
Alt 02-26-2009, 02:14   #5
Kullanıcı Adı
kardeşiniz
"Mesajlarınızı kökten silmemişsek inceleyip geri getirir yöneticiler.."
yapmayın lütfen. inş silmemişlerdir. bizim iletilerimizi , mesajlarımızı sizlere verilen emanet kabul edin lütfen. diğer arkadaşların iletileri nasıl korunuyorsa bizim iletilerimizinde öyle korunmasını istirham ederim. gereğini yapın lütfen.
Alt 02-26-2009, 12:28   #6
Kullanıcı Adı
yolcu44
Muhterem eğer yazdığınız mesajları yetkililer uygun görüp silmişlerse buna emanet demek soğru olmaz -ki yetkililer silmişse mutlaka bir üslup bozukluğu nedeniyle silmişlerdir. Ak Parti Forum Ekibi kimsenin mesajını durduk yere asla silmez, emin olabilirsiniz.

Düşüncelerinizi, fikirlerinizi lütfen daha doğru şekilde aktarınız. Herhangi bir tezi savunurken başka bir teze hakaret etmemeye özen gösteriniz.

Ayrıca silinen mesajları haftalık temizlik ile kökten silmişim geçen gün. Bundan sonraki mesajlarınızda daha dikkatli olursanız mesajlarınız asla silinmez.

Kadim sevgiler..
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 12:54   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Daha dün bismiALLAH aramıza geldiniz.Sizlerin samimi ve dürüst olduğunuzu düşünerek yaklaşımımız bu yönde olmuştur.Ama bugün itibari ile görüyorum ki forumu karıştırma gayreti içerisindesiniz..!AK Parti Forum da bu tür davranışların ve hareketlerin yaşanılmasına asla müsade edilmez..!Çünkü bizler hangi yolun yolcusu olduğumuzu çok iyi bilmekteyiz.Attığımız her adımın hesabını ve kitabını yaparak atmaya çalışıyoruz,sıkıntı ve güçlüklerimizin yok olmasını bir tek ALLAH'tan istemekteyiz.Lütfen sizlerde bu tür sevgi ve hoşgörü lezetlerinden faydalanmak istiyorsanız,bunları görün ve tadmaya çalışın.Lakin bu şekilde bir tutum size asla fayda sağlamaz..!Daha dün aramıza iştirak buyurdunuz,bugün bizi protesto etmeye çalışıyorusnuz.!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 14:54   #8
Kullanıcı Adı
kardeşiniz
ALINTI:
"Muhterem eğer yazdığınız mesajları yetkililer uygun görüp silmişlerse buna emanet demek soğru olmaz -ki yetkililer silmişse mutlaka bir üslup bozukluğu nedeniyle silmişlerdir.”

CEVAP:
Sildiğiniz iletilerde eğer bir üslup bozukluğu varsa eminimki bu aşağıda yazacağım iletilerdekinlerden daha seviyeliydi isterseniz geri getirin tartışalım. bunlar bölüm sorumlusu ömerfaruk un iletisinde Milli Görüşçülere yapılan hakaretler: çer-çöp, özenti çoluk-çocuk tayfası, DHKP C lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş gençler , zerzavatlar . yine protesto bölümünde bir arkadaş bir gazeteye ’Aptal’ diye hakaret etmiş.(buradan o gazeteye sempati duyduğum anlaşılmasın)(bu hakareti hoşuma bile gitse kandi isteklerim adaletin önüne geçmemeli. Başkalarının haklarına saygı göstermeliyiz, kendi kurallarımızada) hemde bu hakaret başlıkta yer alıyor. Ben eminimki -asla yapmam ama- bir protestonun başlığına Aptal RTE yada Aptal AKP yazar isem anında iletim silinir, herhalde şutlanırım. benim iletilerimde böyle seviyesiz hakaretler mi vardı? tabiki yoktu ve üslubumda bir bozuklukta yoktu. Madem öyle bu bölüm sorumlusu arkadaşı da uyarın. Bana attığınız mesajdan bi tanede bu arkadaşa gönderin. Diğer arkadaşada tabi. Acizane tavsiyem kendinize yapılmasını istemediğiniz bir hareketi diğer bir kişiye yapmayınız ve bütün kullanıcılar arasında eşit olunuz. Çünkü bana attığınız mesajda yöneticilerin ehil ve adil olduğu yazıyordu.

ALINTI:
“Ayrıca silinen mesajları haftalık temizlik ile kökten silmişim geçen gün. Bundan sonraki mesajlarınızda daha dikkatli olursanız mesajlarınız asla silinmez”

CEVAP:
Helal olsun yani, burada işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmiş olduk. umarım “ben yaptım oldu” mantığıyla hareket etmiyorsunuzdur. Bana biraz öyle geldi. Biran evvel bu görünümü üstünüzden atmanızı tavsiye ederim. Eğer ki geçen gün silmiş iseniz büyük bir ihtimalle benim iletilerimin çoğu duruyordur. onları geri getirin bari. Ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum.

Merak ettiğim bir konu vardı cevap gelmedi. Benim akpartiforumu protesto eden 2 iletimi (2 miydi daha fazlamıydı hatırlamıyorum.) silip incelediniz. Sonra temelli sildiniz. (Onlar silinmemiştir silinen mesajlar geçen gün silinmişse, lütfen onları geri yerlerine koyun) acaba yine aynı yerde birde başka bir forumun protetosu yapılmıştı. Ona da aynı muameleyimi yaptınız? Yapmadıysanız bu çifte standarttan vaz geçin. Çünkü Biraz önce belirttiğim gibi benim bu iletilerim akpartiforum bölüm başkanı ömerfaruk arkadaşın iletilerindekilerden daha seviyeli eleştiriler içeriyordu. Bir tavsiyem daha forumda yöneticilerin yetkileri üyelerin yetkilerinden daha çok. İstediğiniz iletiyi anında silebiliyorsunuz. Tamam. Yalnız fiillerinizde gücü bir hak sebebi saymayın, Hakkı hak sebebi olarak görün. Bunlar kardeşinizin acizane tavsiyeleridir.

ALINTI:
“Daha dün bismiALLAH aramıza geldiniz.Sizlerin samimi ve dürüst olduğunuzu düşünerek yaklaşımımız bu yönde olmuştur.Ama bugün itibari ile görüyorum ki forumu karıştırma gayreti içerisindesiniz..!”

“ Daha dün aramıza iştirak buyurdunuz,bugün bizi protesto etmeye çalışıyorusnuz.!”

CEVAP:
Sayın genel bölüm yöneticisi. ilk cümlelerinizdeki hareketiniz için teşekkür ediyorum. Forumda görmüş olduğum adaletsizlikleri, hukuksuzluğu protesto ettiğim için bu forumu karıştırma gayretinde değil, düzeltme gayretindeyim. bunun için bana teşekkür edeceğinize (forumu karıştırma gayreti içerisindesiniz..!”) diyerek iftira atıyorsunuz. Aynı zamanda niyet okuyorsunuz. Ben forum kurallarını hayata geçirmeye çalışıyorum yalnız güç bende değil. Sonucu ne olursa olsun adaletin sağlanması için çalışacağım. Bu haklı mucadelede sizinde , diğer bütün adalet yanlısı yönetici ve kullanıcılarında yanımda görmek istiyorum. Daha dün geldim doğru, dün geldiğim için haksızlığa boyun mu eğmeliyim, bu adaletsizliğe göz mü yummalıyım.( Akpli aptal sabah gazetesi derse kalsın, chpli aptal akp derse ileti silinsin) bence iki iletide silinmelidir. Adalet bunu gerektirir.
Acizane bir tavsiyem daha protestoyu yapan kişi SAADET olsun,CHP olsun AKP olsun. Önyargısız bir şekilde hareket edin. Önyargının olduğu yerde adalet olmaz. Sizin bunu daha iyi bilmeniz gerekir sevgili ADALET VE KALKINMA PARTİLİLER .
İlgileriniz için teşekkür ediyorum.

yine de size çiçek uzatmaya devam edeceğim
inşallah birlikte akpartiforumdaki adaletsizliklere karşı geleceğiz... engelleyeceğiz.

Bazı Akpartiforum kullanıcılarına"bizim sizin tavsiyelerinize ihtiyacımız yok" diyorsunuz. maşallah sizin gibi alim zatlar ile aynı forumu paylaşmak bizim gibi cahiller için şereftir.yinede bu cahilin tavsiyelerini bir düşünmenizi ve bu iletiyide silmemenizi istirham ediyorum. saygılar
Alt 02-26-2009, 15:03   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
AK Parti Forum AK Parti'yi temsilen kurulmuş bir platforumdur..!AK Parti Forumun Kuruluş dilekçesini okuduysanız niyetinizin art olduğunu düşünüyorum lakin okumadıysanız lütfen önce okuyun daha sonra meramınızı dile getiriniz..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 16:24   #10
Kullanıcı Adı
kardeşiniz
siz benim protestomu okudunuz mu? protestoda ki sorularımı cevaplayın lütfen katılıyor musunuz?
katılmıyor musunuz?
samimi olalım, kurallar arasında boğulmayalım.
konuyu başka taraflara çekip sabote etmenin alemi yok.
hatırlatırım daha bölümün başında
"Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır."
yazıyor. hemen aşağıda konu başlığında arkadaş aptal diye hakaret ediyor.
"bu nasıl iş Allah aşkına" lütfen AKP nin A'sını istiyoruz. daha A da kalmış.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)