![]() |
#1 |
![]() MSN'DE YAZILAN; YARIN TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MİLLETİMİZ SİYAH GİYİNECEK GİBİ SAÇMA SAPAN DÜŞÜNCELERİ PROTESTO EDİYORUM...
MSN'DE YAZILAN; O ÖLDÜ ŞU OLDUNUZ BU ÖLDÜ ŞU OLDUNUZ MEHMETÇİK ÖLDÜ MEHMET OLMADINIZ GİBİ SAÇMA SAPAN PROVOKE GÖRÜŞLERİ TENKİT VE PROTESTO EDİYORUM... SAĞDA SOLDA TOPLANIP HÜKÜMET ALEYHİNDE SLOGANLAR ATIP ŞEHİTLERİMİZİ BU OYUNA ALET EDENLERİ PROTESTO EDİYORUM.... AÇIKCASI SOĞUKKANLI OLMAYIP SAĞA SOLA SALDIRAN HİSLERİNE YENİK DÜŞEN İNSANLARI PROTESTO EDİYORUM... EVET 30'A YAKIN ASLAN GİBİ DELİKANLIMIZI ŞEHİT VERDİK. GÜN BUGÜNDÜR Kİ MEYDANLARDA TOPLANMA GÜNÜ DEĞİL AVAZIN ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRMA DEĞİL DUA EDİP ALLAHA TEVEKKÜL EDİP SABIR NİYAZ ETMEDİR. MEYDANLARA ÇIKIP BAĞIRMAK BİRŞEYLERİ ÇÖZMEZ. ÇÖZSEYDİ TÜRKİYE BU DURUMDA OLMAZDI.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() MSJLAR KONUSUNDA SANA KATILIYORUM AMA MEYDANA ÇIKIP BAĞIRMA GÜNÜ DEĞİLDİR DİYORSUN İNSANLAR İÇLERİNDEKİ ÖFKEYİ TEPKİYİ ANCAK BU ŞEKİLDE ANLATABİLİR HÜKÜMET ELEŞTİRİLMEMELİ TABİKİ ORTAK BİR PAYİDE OLMALI TEK YÜREK OLUNMALI AMA İNSANLAR TEPKİLERİNİ ACILARINI BAŞKA BİR BİÇİMDE ANLATAMAZ NE YAZIKKİ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AVAZIN ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRMA DEĞİL DUA EDİP ALLAHA TEVEKKÜL EDİP SABIR NİYAZ ETMEDİR.
katılıyorum sanırım işi biraz magazinel hale getiriyoruz dualarımızla ancak söz sahibiyiz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() meydana çıkıp bağıran milletimizin acısını biliyorum paylaşıyorum. ama artık geçti o meydanlara çıkıp bağırmalar felan. böyle birşey ne dinimizde nede kültürümüzde yok. eğer olsaydı kültürümüzde başbakanımızda tandoğan, çağlayan ve benzeri gibi mitingler yapanlara karşı halkı toplardı. dinimizde olsaydı bunu peygamberimiz yapardı. ama böye şeyler ülkeye zerre kadar fayda sağlamayacak şeyler. bu işler sinirle öfkeyle olmaz olamaz
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() BU SİYASİ NİTELİKLİ BİR MİTİNG DEĞİLKİ TANDOĞANDAKİ GİBİ BİR MİTİNG DEĞİL ÖFKEYLE BİRŞEY OLMAYACAĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ AMA BU İNSANLAR NASIL GÖSTERİCEKLER TEPKİLERİNİ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() nuh kardesim sana sonuna kadar katiliyorum boyle bir sey ne bizim gelenegimiz ne de kulturumuz
bu isler artik cigrindan cikmis sadece kendilerini gostermek icin yapiliyor arkadaslar ben kesinlikle katilmam katilana da saygi duyarim... her seyi yaparim sabahlara kadar calisirim boyle guzel seyler icin ama bir dakika bile eylem, yuruyus yapmam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() islamiyet öfke dini değil tepki dini değil. hoşgörü ve diyalog dinidir. bu işi yapacak güvenlik güçleri var. halkın yapacağı devletine milletine askerine dua edip onlara yüce allahtan yardım dilemektir. tepki vremek istiosa biri düvletine milletine hayır işleri yapsın. bu ülkemize göz dikenlere en güzel cevaptır. bağırmak meydanlara çıkmak o adamların ekmeğine yağ sürüor geçin artık bu 70 li yılların kafa taslarını geçin
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bende sonuna kadar katılıyorum cok guzel yazmıssın cok ıyı anlatmışsın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ya burda vardı yürüyüş inanırmısınız mhp seçimlerdei şarkılarını çalmaya başladı bu kadar olur pes doğrusu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tabi haklısın ama bazen sesli protesto etmek gerekli ama bunu yaparken de provakasyon a uğramamak ve belli kurallar içinde yapmak şart. Ama şu konuda çok haklısın siyah giymekle siyah kurdela takmakla omuyor bu işler siyah giymek yerine neden siyah giyin denildiğini beynimize yazmak daha kalıcı olur. Mitinglerde de tekrar söylemek istiyorum kötü niyetli kişiler olablir provake hareketleri olabilir mitiglerde çıkan her kavgada çevreye verilen her zarar da Pkk daha da güçleniyor. pkk halk içinde anlaşmazlık kurmaya da çalışıyor mitingde kavga çıkıyorsa pkk amacına ulaşıyor anlamına geliyor bu bunlara karşı kendimizi korumalıyız...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|