03-18-2008, 15:15 | #1 |
Bu Sitenin Zararları
Bu Sitenin Zararları
- Uyku Hali veya uykusuzluk (Gece 01:00 den sonra onlien olanların hali) - Sarsılma, Solunum, ve Kalp Durması ( Ban Yediği Andaki hali) - Kalıcı Duyma ve görme bozuklukları (Geceleyin Karanlıkta Klavyeyi Görmeye Calışanların hali) - Şiddetli Baş Ağrısı ve baş dönmesi ( 2 Saatten Fazla Bu sitede onlien Kalanların hali ..) - Şuur Kaybı (Sabah Kadar bu sitede Dolaşanların hali) - Kulak Çınlaması ( Alıntı yapıldığında) - Aşırı Susuzluk (susayıpta yerinden kalmaya üşenenlerin hali) - Kısmi Karıncalanma ve uyuşukluk ( 2 Saat boyunca hiç yerinden kalkmayanların hali) - Yüzde ve vucütta İstemsiz Kas Hareketleri ( Belirli bir Saatten Sonra klavye tuşuna sert basanların hali) - Kalıcı veya gecici Hafıza Kaybı ( Kursa Gitmemeyip Buraya muhabbet için gelenlerin hali) - Deride Kızarıklık ve Morarma, kuruluk ( Evdeki birinden fazla pc başında durduğu için şiddet görenlerin hali) - Şiddetli Depresyon (Sitedeki banın acılmamasında ) - Davranış Bozuklukları ( Karşı taraftakineard ard a anlatıpta, Karşı tarafın anlaması, ) Belirtilerin herhangi biri görüldüğünde, kişi açık havaya cıkartılmalı ve kesinlikle uzman bir hekime götürülmelidir.. Mümkünse Bir psikiyatrist'e :D :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-18-2008, 15:18 | #2 |
Bu Sitenin Zararları
Belirtilerin herhangi biri değil , birden fazlası görünüyor.Bu durumda ne yapılmalı :D ? (+)
|
|
03-18-2008, 15:22 | #3 |
Bu Sitenin Zararları
ah yalçın abi ah ben seni anlayamadan ölücem :D :D
teşekkürler beyendiğiniz için |
|
03-18-2008, 15:23 | #4 | |
Bu Sitenin Zararları
Alıntı:
|
||
03-18-2008, 15:24 | #5 |
Bu Sitenin Zararları
Mutlak iş kaybı (işten kovulmak) :D ve de şiddetli parasızlık da eklenebilir mi.... teşekkürler... +1
|
|
03-18-2008, 15:25 | #6 | ||
Bu Sitenin Zararları
Alıntı:
|
|||
03-18-2008, 15:26 | #7 | ||
Bu Sitenin Zararları
Alıntı:
|
|||