![]() |
#1 |
![]() Marsilya galibiyetiyle inançlarının arttığını söyleyen Ertuğrul Sağlam, 'Bu takım Liverpool'u, Marsilya'yı yendi, Porto'yu da yener' diye konuştu.
29.11.2007 ‘Farklı olmalıydı’ İkinci yarının büyük bölümünde sıkıntı yaşayan Ertuğrul Sağlam, Bobo’nun 88’de gelen golüyle havalara uçtu. Maç bitiminde çok mutlu gözüken tecrübeli hoca, ilk yarıda çok üstün oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “Belki maçı koparacak skoru yakalayabilirdik ama olmadı. İkinci yarının başında sıkıntı yaşadık. Oyunu kendi alanımızda kabul ettik, rakibin risk alacağını düşünüp, hızlı kontratakları değerlendirmek istedik. Marsilya, Cisse’nin oyundan atılmasıyla, fiziksel olarak bize üstünlük sağladı.” ‘Başkan’a hediye...’ “Duran toplarla etkili olmaya çalıştılar. Marsilya yabana atılacak bir takım değil. İkinci yarıda üstünlüğü eline geçirdi ve beraberliği sağladı. Son bölümde de olsa üstünlüğü yakalamak güzeldi. Kazanmak çok önemliydi. Böylece umutlarımızı son maça taşıdık. Çok güzel bir galibiyet oldu. Bu maçı kazanmak için çok nedenimiz vardı. Bir maç önce üzdüğümüz başkanımız, taraftarımız ve camiamızın üzüntülerini hafifletmek için kazanmalıydık. Oyuncular kendi gelecekleri ve kariyerleri için kazanmaya ihtiyaç duyuyordu.” ‘Teşekkür ediyorum’ “İnancımız olmasa bu maçı kazanamazdık. Şimdi umutlarımız iyice arttı. 15 gün sonra final maçları oynanacak. Porto yenilmeyecek bir takım değil. Bu takım Liverpool’u, Marsilya’yı yendiyse, Porto’yu da yener. Niye olmasın ki... Olur olmaz ama bu heyecanı yaşamak da güzel. Taraftarlarımız, Liverpool maçında olduğu gibi yine galibiyette büyük bir paya sahip oldu. Gönül hafta sonunda onlarla birlikte olmak isterdi ama cezalıyız. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu hırsları, coşkuları artarak devam eder.” ‘Çok yerinde bir galibiyet’Menacer Sinan Engin, Marsilya maçından sonra Porto yenilgisine yanıyordu. “O maçı şanssız bir şekilde kaybetmeyip kazansak, 9 puanla gruptan çıkmayı garantilemiştik” diyen Engin, “Liverpool yenilgimiz de bir kazaydı. Kaleye her gelen top gol olmuştu. Bugün ise çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımız son derece özverili ve arzulu oynadı. Bu maç moralimizi yükseltti. Çok yerinde bir galibiyet oldu. Taraftar desteğini arkamıza aldığımızda çok başka oynuyoruz. Yine müthiş bir görüntü vardı. İnönü’de çok farklı oynuyoruz” açıklamasında bulundu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ama açıkçası benm pek umudum yok Beşiktaş bi maç ii 3 maç kötü inş böle olmaz |
||
![]() |