![]() |
#1 |
![]() Laikci : Laikligi istismar ederek , kendi isine geldigi gibi kullanan veya uygulayan , bagnaz bir sekilde laiklige tapan, kendi gibi idüsünmeyenlerin fikrine, inancina saygi duymayan, laik oldugunu iddia eden kisi.
iste yukaridaki tanimda tarif edilen kisiler bu ülkeye encok zarar veren insanlardir. Bu millet ne cektiyse hep bu Laikcilerin yüzünden cekti. Halâ da cekmekte. Bu vatanin gelismemesi, huzur ortaminin olusmamasi, halkin ekonomoik durumunun iyiye gitmemesi , rejimin korunmasinidaki en önemli etkenlermis. Bakin iste bu düsünceye sahip olanlar kendini ulusalci, (ergenekoncu ) veya en koyu laikci ve atatürkcü olduklarini iddia ederler, amaclari ise yukaridada söyledigim gibi Bu vatanin gelismemesi, istikrar ve huzur ortaminin olusmamasi, halkin ekonomik durumunun iyiye gitmemesi, vs. bunlari yani rejimin korunmasinidaki en önemli etkenleri yerine getirmek. vatana en büyük kötülügü yapmak vatan severlikmi
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ERGENEKON yılanını solucanmış gibi göstermeye çalışan kişilere özellikle dikkat ediniz !
şuan bu çete bizler için turnusol kağıdı gibi kim hangi safta oldugunu çok iyi görebiliyoruz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() din taciri ne ne isim veriliyor
akp cimi? |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bir laikçi kendini fena kasmış,görmemezlikten gelmek lazım.
---- Valla ben bu 'laikim' diyenleri anlamış değilim.Her defasında Atatürkün sözlerini dile getiriler ama ne gariptir sadece işlerine gelen sözleri kullanırlar.Diğer sözleri atatürk mü değimiş hiç umurlarında olmaz.Bir sitede Atatürkün eğitim hakkında söylediği söz vardı,bir yere not etseydim yazardım,'laikim' diyenlerin ne kadar çeliştiğini görürdünüz. Bir fransız yazarın dediği gibi; 'fransa laik bir ülke,Türkiye laikçi'.Allah akıl fikir versin 'laikim' diyenlere. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() [quote=facia ]
din taciri ne ne isim veriliyor akp cimi? [/quote yok artık daha neler okuduğunu anlamadan ....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
açık konuş sade ol..nedemek istediğini anlayalım.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
KAldı ki senin bahsettiğin kömürler 5 yıldır vatandaşlara veriliyor.SEçim dönemi yapılmıuş bir şey değil yani...Siz sosyal devlet ilkesini yerine getirmezseniz, LAİKLİK gazıyla ancak egedeki burjuvalardan oy alırsın...! BU tür yardımlar sadece AK parti değil , bütün belediyeler yapıyor.AMa vatandaş oyunu yine istediğine veriyor. Cem Uzan'ın mitinglerinde pilav,döner,ayran dağıtılıyordu. Şarkıcılar gelip milleti eğlendiriyordu.VE meydanlar epey kalabalık oluyordu...Ama seçimde kimse Cem Uzan'a oy vermedi... YANİ LAFIN ÖZÜ; BENİM VATANDAŞIM İŞİNİ BİLİR :-* |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|