AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-21-2008, 18:40   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Bu yazının bu sitede işi ne? (yine YARSAV)


Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun Başkanı olduğu YARSAV'ın internet sitesinde ölen terör zanlısı Okkır anısına yazılan bir makale yayıhttp://resim.samanyoluhaber.com//hab...3658.jpgmlandı.

Yargıçlar ve Savcılar Birliği'nin internet sitesine Ergenekon Terör Örgütü'ne üye olmaktan tutuklanan ve daha sonra kanserden ölen Kuddusi Okkır anısına bir yazı konulduğu ortaya çıktı.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hayrettin Ökçesiz tarafından Kuddusi Okkır anısına yazılan ve Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan yazının Hakimler ve Savcılar'ın üyesi olduğu birliğin internet sitesinde yayınlanması şok etkisi meydana getirdi.

Kanserden ölen Kuddusi Okkır'ın adı Ergenekon Terör Örgütü İddianamesi'nde 84 ayrı yerde geçiyor. Örgütün çok kritik elemanlarından biri olduğu öne sürülen Okkır "MİLLİ IRGAT" olarak anılıyor.

Böyle bir kişinin anısına yazılan bir yazının YARSAV'ın internet sitesinde yer alması ise manidar bulunuyor.

İşte Kuddusi Okkır'ın dğer Ergenekon zanlılarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarından bazıları...

fotoğraflar: http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1454
http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1438
http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1298

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-21-2008, 18:40   #2
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Bu yazının bu sitede işi ne? (yine YARSAV)
Kelimelerin işlevsiz kaldığı an.. Bu hainlerin heryerde kolu var
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi