AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-17-2009, 03:45   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Bu yazıyı lütfen bayanlar okusun !

"Bu yazıyı lütfen bayanlar okusun!" diye boşuna demiyor Gülay Atasoy... Çünkü bir çok kadın bir Vakko eşarp takmakla Gazze'ye nasıl ihanet ettiğini bilmiyor.

Bu yazıyı lütfen bayanlar okusun !

Gülay ATASOY

Gazze’de soğuk bir gün..
Gökten yağmur yerine bomba yağıyor.
Yürekleri buz tutmuş İsrail askerleri, ateş toplarının binlercesini birden salıyor
Onlar ateş toplarını bıraktıkça yerdekilerin yürekleri alev alev yanıyor.
Feryatlar arşa yükseliyor.
Kopan kollar,bacaklar, eller, kulaklar ve parçalanan beyinler.
Bir tarafta bir anne beş çocuğunun cenazesini önüne almış canhıraş feryadı yürekleri deliyor.
Diğer tarafta bir annenin cansız bedeninin etrafında dört küçük çocuk…
Karanlık, soğuk ve bombalardan nasibini alan yıkık dökük kulübede tek başlarına
Çocuklar, aç, çocuklar susuz, çocuklar soğuktan donmak üzere…
Tek yapabildikleri şey ağlamak, ağlamak, ağlamak.
Vahşetin bu denlisi…
Tüyler ürpertiyor.
Haberi seyreden genç hanım hemen çocuklarına bakıyor.
Sıcacık yuvalarında akşam yemeklerini yiyorlar.
Lokmalar boğazına tıkanıyor.Hıçkırmamak için kendini zor tutuyor.
Gözyaşları yanaklarından aşağıya Gazze’ye düşen bombalar gibi düşüyor.
Sıcak yuvalarında çocukları “C o c a C o l a “larını yudumlarken kendisi de “V a k k o” eşarbının ucuyla gözyaşlarını siliyor.
Evet şöyle bir düşünün kaç anne var?Bu vahşete gözyaşı döküp sonra da başındaki “V a k k o” eşarbıyla gözyaşlarını silen?
Kaç sofrada yürekler sızlarken eller “C o l a” bardağına uzanan?
“Kim bilir belki de Filistinli annenin başına isabet eden bomba o anneye gözyaşı döken hanımın başındaki “V a k k o” eşarpla alınmıştı?
Soframızdaki “C o l a”lara verilen paralar o çocukların annelerini ellerinden alan bomba parasının bir parçasıydı.
Öyleyse onlara gözyaşı dökmek ne mana ifade eder?
Sokaklara çıkıp “kahrolsun İsrail” demek için başımıza “V a k k o” eşarbımızı örtüp, susadığımızda tepemize buz gibi “C o l a”yı dikiyoruz.
“Aman canım benim başımdaki bir eşarpla mı her şey bitiyor?
Ya da bir bardak “C o l a” ile mi Filistini kurtaracağım?
Düşünsenize Dünyada bir milyar Müslüman var.
Her Müslüman bir şişe “C o l a”dan ve bir “V a k k o” eşarptan ne çıkar derse bir günde içilen “C o l a”lar ve “V a k k o” eşarplarla neler yapılmaz?
Bu bir tarafa biliyorsunuz Nemrud Hz.İbrahim’i ateşe attığında sanırım bir karınca belki kuş da olabilir. Ağzıyla su taşıdığında ona soruyorlar “ bu suyla mı ateşi söndüreceksin?” Cevap çok harika:
Hiç olmazsa sadakatımı belli ederim.
Evet hanımlar lütfen başınıza eşarp alırken düşünün!
Başıma örttüğüm eşarbın parasıyla Filistin’li kardeşlerimin başının koparılmasına ne kadar katkıda bulunuyorum?
Buna verdiğim para acaba tekrar dönüp benim Filistin’li kardeşlerime bomba olarak döndüğünde ben bunun hesabını ruz-i mahşerde nasıl verebilirim?

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-17-2009, 11:10   #2
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Tebrik ederim çok güzel yazı gayette açıklayacı yazmış hanımefendi. Kendi adıma konuşuyorum bugüne kadar markalı hiç başörtü kullanmadım bunları duyduktan sonrada kullanmayı asla düşünmem başörtülü kardeşlerimin bu konuya hassasiyetle yaklaşıp dikkat edeceklerine eminim ama öncelikle bu yazının herkes tarafından okunması gerekir ki bilsinler sizede paylaşımınızdan ötürü teşekkürü bir borç bilirim..
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2009, 14:53   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Ne yani şimdi bu yazıyı sadece 1 bayan kardeşimiz mi okumuş ne acı
Alt 01-17-2009, 14:58   #4
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
başlıkta sadece bayanlar okusun dediği için ben resme bakmakla yetindim yazıyı okumadım :D
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2009, 15:03   #5
Kullanıcı Adı
MelekTube
eşarpta marka lüksüm yoktur.ama ciddi anlamda böyle lüksü olan bayanlar var.özellikle markalrı en görünen tarafa getirenler de yok değil.her neyse herkesin kendi nefsi terbiyesi...
güzel bir konuya değinilmiş.umarım her dinkardeşimiz bu boykot çağrısında duyarlı olur..
her zaman bilgimiz olan markaları almamakta ısrar ediyoruz.ailecek karar aldık.en temizi made in turkey ;)
Allah yar ve yardımcımız olsun..
esselam..
MelekTube isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2009, 15:04   #6
Kullanıcı Adı
rukayye
ever bu tarz tepkiler küçük ama küçümsenmicek tepkiler...gerçekten trajikomik ..filistine destek için mitinge gelen (bay- bayan) duyarlı insanlarımızda yahudi markalarını görmek...
rukayye isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2009, 19:57   #7
Kullanıcı Adı
Gölge
Alt 01-17-2009, 20:04   #8
Kullanıcı Adı
Gökmen
Gölge kardeşim iyide erkeklerin okumasıda faydalı, neden diye sordun biliyorum söyleyeyim, eşlerine ve kız arkadaşlarına eşarp alan erkekler var bunlarda okusa iyi olur diye düşünüyorum...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2009, 20:08   #9
Kullanıcı Adı
çilik
Benimde allaha şükür marka takılmak gibi bir alışkanlığım yok.Genelde eşarpta türkish malı kullanıyorum
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2009, 20:10   #10
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gölge kardeşim iyide erkeklerin okumasıda faydalı, neden diye sordun biliyorum söyleyeyim, eşlerine ve kız arkadaşlarına eşarp alan erkekler var bunlarda okusa iyi olur diye düşünüyorum...
Güzel bir düşünce ama bu yazıyı öncelikle bayanların okuması gerekli tabi erkeklerde okuyabilir kız kardeşlerine eşlerini akrabalarını ve çevresindeki tanıdıkları hanım kardeşlerimizi uyarabillirler bir elin nesi var iki elin sesi var misali haklısın kardeşim birlikten kuvvet doğar
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)