AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-07-2012, 13:18   #1
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart Bugün gerceklestirilecek Il kongresini protesto ediyorum.
Bugün yapilacak olan AK parti Zonguldak IL olagan kongresinin iptal edilmemesini protesto ediyorum.

Zonguldak il'ine bagli Caycuma ilcesinde merkezi istasyon mahallesine baglayan köprü cökmüstür. Bu feci durum sonucu hala 15 vatandasimiz kayiptir. Caycuma ahalisi topyekün teyakkuz halinde arama ve kurtarma calismalariyla mesguldür. Kayiplarin yakinlari yastadir .... böyle bir ortamda AK parti zonguldak il kongresinin iptal edilmemis olasini etik bulmuyor ve hassasiyet göstermeyenleri protesto ediyorum.

Allah kayip vatandaslarimizin yar ve yardimcisi olsun.

BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-07-2012, 13:23   #2
Kullanıcı Adı
_SoN_
Bencede iptal edilmesi zorunla hale gelmiştir.Ordaki acıyı gidip paylaşmak yerine kongre yapılması uygun olmamış.
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2012, 13:52   #3
Kullanıcı Adı
BlueMoon
kongre iptal edilirse yerinde olur..
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2012, 16:31   #4
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Nasıl olduda dikkate almamışlar , gerekcelerini dinlemek lazım.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2012, 16:50   #5
Kullanıcı Adı
Gönülden
Bende hak size hak veriyorum kardeşim...böyle acı bir durumda kongre ertelenebilir halkın derdi ile ilgilenmeli, üzüntülerine ortak olunduğu mesajı verilmeliydi...

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2012, 20:21   #6
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda sağ salim bulunurlar...
Akparti hassasiyetine yakışmamış gerçektende...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 20:58   #7
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Zonguldak il kongresi gerceklesti.
Hayirini görsünler....

Hala sular altinda cikarilmayi bekleyen muhtemel vatandaslarin bulunduklari ilce iki dönemdir yerel secimlerde AK partili adayi desteklemistir ve son yerel secimde ikinci kez sayin baskanimiza oylarin yarisindan cogunu vererek teveccüh etmistir.
Keza, bu olayda hala bulunamayan sahislardan ve muhtemel ahirete irtihal edenlerden biride AK partili belediye baskaninin BABASI ve digeride üniversite talebesi YEGENIDIR.
Keza, minebüs icinde bulunupta kayip olan vatandaslarin köyünden AK partye her secimde ezici cogunlukta oy cikmistir.

Parti il yönetiminin bu hassasiyetini! ibretlik kabul ediyorum....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)