![]() |
#1 |
![]() Bugün yapilacak olan AK parti Zonguldak IL olagan kongresinin iptal edilmemesini protesto ediyorum.
Zonguldak il'ine bagli Caycuma ilcesinde merkezi istasyon mahallesine baglayan köprü cökmüstür. Bu feci durum sonucu hala 15 vatandasimiz kayiptir. Caycuma ahalisi topyekün teyakkuz halinde arama ve kurtarma calismalariyla mesguldür. Kayiplarin yakinlari yastadir .... böyle bir ortamda AK parti zonguldak il kongresinin iptal edilmemis olasini etik bulmuyor ve hassasiyet göstermeyenleri protesto ediyorum. Allah kayip vatandaslarimizin yar ve yardimcisi olsun.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bencede iptal edilmesi zorunla hale gelmiştir.Ordaki acıyı gidip paylaşmak yerine kongre yapılması uygun olmamış.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kongre iptal edilirse yerinde olur..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Nasıl olduda dikkate almamışlar , gerekcelerini dinlemek lazım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende hak size hak veriyorum kardeşim...böyle acı bir durumda kongre ertelenebilir halkın derdi ile ilgilenmeli, üzüntülerine ortak olunduğu mesajı verilmeliydi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda sağ salim bulunurlar...
Akparti hassasiyetine yakışmamış gerçektende... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zonguldak il kongresi gerceklesti.
Hayirini görsünler.... Hala sular altinda cikarilmayi bekleyen muhtemel vatandaslarin bulunduklari ilce iki dönemdir yerel secimlerde AK partili adayi desteklemistir ve son yerel secimde ikinci kez sayin baskanimiza oylarin yarisindan cogunu vererek teveccüh etmistir. Keza, bu olayda hala bulunamayan sahislardan ve muhtemel ahirete irtihal edenlerden biride AK partili belediye baskaninin BABASI ve digeride üniversite talebesi YEGENIDIR. Keza, minebüs icinde bulunupta kayip olan vatandaslarin köyünden AK partye her secimde ezici cogunlukta oy cikmistir. Parti il yönetiminin bu hassasiyetini! ibretlik kabul ediyorum.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|