![]() |
#1 |
![]() Bugün'de 'türbanlı' tasfiyesi
Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nde dün gece 60 kişinin işine son verildi. ÖZEL ![]() GERÇEK GÜNDEM - HABER MERKEZİ / İpek Medya Grubu'nun Bugün Gazetesi'nde başlayan küçülme operasyonu devam ediyor. Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nde dün 60 kişinin işine son verildi. İşten çıkarmalarda türbanlı bayan çalışanların da tümünün işine son verildi. Üniversitelerde türban özgürlüğünü savunan gazetenin, türbanlı çalışanlarının işine son verilmesi farklı yorumlara neden oldu. GERÇEK GÜNDEM'e ulaşan bilgiye göre, ekonomik kriz gerekçe gösterilerek işlerine son verilen çalışanlar gerçek nedenin "imaj değişikliği" olduğunu savunuyorlar. Santral görevlisi Esra Kış, Muhabir Neslihan Kuran ve Renk Ayrım'dan Seral Ağaçbiçer, iş akitleri fesih edilen türbanlı çalışlar arasında yer alıyor. Şu ana kadar Bugün'de yaklaşık 200'ün üzerinde kişinin işine son verildi. İnternethaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Acaba sebep sadece küçülmemi..Küçülecek olan bir şirket , grup neden büyümek için atilimlar yapiyor..
Zaten ben bugün gazetesini hiç beğenmedim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() türbana destek vermeleri türbanı desteklediklerinden değil...tamamen ortalığı karıştırmak istediklerinden...
onlar türbanı savunacak kadar bilinçli olamadılar.. ya işyerlerindede türban korkusu neler yaptırıyor insana... bu demektirki eğer ihtiyacın varsa çalışmak zorundaysan dinini bırakıp batılı seçeceksin..utanıyorum ...utanıyorum:angry: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bazen insan Bazı şeyleri yapmaya mecbur bırakılıyor.Ama Biz ne diyoruz Allah'ım GÜnahımızın hesabını bizi buna mecbur edenlere sor!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hak ediyoruz hiç konuşmayın! Bizlerdede hata çok hemen geçmişi unutup paraya, dünyalık işlere dalıyoruz. Rabbimde bizi cezalandırıyor!
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şimdi ortada işten çıkarılan 200 kişi ve bunların içinde de başörtülüler var. Bunların 50'si bile bayan olsa yine çıkarılan bayanların hepsi başörtülü olmuyor. Ve ayrıca başörtüsü serbestisini desteklediğini en azından iddia eden bir Bugün Gazetesi...
Hal böyleyken işten çıkarılanlar arasında başörtülü de vardı diye hemen gazeteyi "aforoz" etmek bana pek mantıklı gelmiyor.. Başörtülü kardeşlerimizin hakkını yiyenlerden Allah'a sığınan arkadaşlarımız, peşin hüküm vermekten de Allah'a sığınsalar çok daha samimi ve dürüst gelecek insanlara edilen kelamlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çarpıtma haber olduğu daha haberin başlığını görür görmez anlaşılıyor. Çünkü BUGÜN Gazetesi bu zamanda yapılacak en isabetli yayınları yapıyor. Bakınız, ben hergün bütün gazetelerin 1. sayfasına bakıyorum okuyorum. BUGÜN Gazetesine çoook Allah razı olsun demişimdir. Başbakanın sözleri en çok BUGÜN'de ve TÜRKİYE'de manşet oluyor. Ne icraat olsa hep orada çıkıyor 1. sayfadan..MUHAFAZAKAR BİR GAZETEDİR ! Hemen içleri hastalıklıların hinliklerine inanmayın ! İŞİN İÇ YÜZÜNÜ DAHA BİLMEDEN HEMEN HER GÖRDÜĞÜNÜZE İNANMAYIN ! YAPMAYIN BUNU
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kesinlikle bugün gazetesinin bu denli cağdışı bir eyleme hizmet edeceğini düşünmüyorum . muallimin dediği gibi çok acele karar veriyoruz galiba . gazetenin içeri ve formatını çok seviyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hipermuhafazakar ve hakan11;
Teşekkürler, saygılar, sevgiler, tebrikler...Ülkenin sizler gibi düşünen insanlarımıza çok ihtiyacı var... Bin düşün bir söyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yA BIRAAKIN EDEBİYATI...
Dost karagünde belli olur... Bacımın Başörtüsünü Nezaman savunduki malüm insanlar...Ortalık sütliman olunca ancak çıkarlar meydana... Lanet olsun Böyle düzene...At izi İt izine karışmış nedek kardaş.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|