AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-30-2007, 20:15   #1
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart Bülent Arınç, siyaseti bırakıyor mu?
Başbakan Erdoğan'ın kabineyi açıklamasıyla birlikte gözlerin üzerine çevrildiği TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, "Kabinede yer almamayı ben istedim" dedi.

Başbakan Erdoğan ile yaptıkları görüşmede, bir süre sade milletvekili olarak devam etme isteğini ilettiğini kaydeden Arınç, "TBMM başkanlığına aday olmama kararını 22 Temmuz seçimlerinden önce aldığında Başbakan Erdoğan'a iletmiştim. Kabinede yer almama kararını da 1 hafta önce yaptığımız görüşmede söyledim" diye konuştu.

Açıklanan kabineyi, 'iyi bulduğunu' ifade eden Arınç, "Yenilerden Ertuğrul Günay Kültür Bakanlığı'na iyi oldu. Zafer Çağlayan zaten sanayinin içinden geliyor" dedi.
Samanyolu Haber TV'nin önceki günkü 'Cumhurbaşkanlığı Özel' yayınına katılan TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç bundan sonra ne yapmayı düşündüğünün ilk ipuçlarını canlı yayında açıklamıştı. Arınç, 'Final noktasındayım' demişti...
video : http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=582188
kaynak:zaman

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-30-2007, 20:26   #2
Kullanıcı Adı
sedef
birdaha ki seçimlerde bırakabilir kişisel tercihi saygı duymak gerekir
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2007, 21:57   #3
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Bırakırsa Türkiye için büyük bir kayıp olur zaten kendiside dinlenmek için girmedim dedi.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2007, 22:17   #4
Kullanıcı Adı
akzeinebu
siyaset adamı acaip yıpratıyor bülent amcamda yorulmuştur bende biras ara versin siyaseti bırakması türkiye için hayırlı olmaz onsuz ne yaparız soraa :-[
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 21:04   #5
Kullanıcı Adı
taya
ihtiyaç duyulabilir ama kişisel kararlarınada saygı duymak gerekir...
taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 21:14   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Mutlaka Bülent Arınç gibi bir beyine ihtiyaç duyacaktır Türkiye..Ama siyaset platformunda ama başka platformlarda...kendisi de yapamayacaktır zaten halkın içine girmeden...En büyük isteklerimden bir tanesi bir on beş dakika da olsa Sn.Bülent Arınç ile muhabbet etmek...Birilerine duyurulur ;)
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 21:17   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bırakmaz
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 21:37   #8
Kullanıcı Adı
sümeyye
Sadece biraz hafif işlerle uğraşmak istiyorum, yoruldum, dedi..Niye bıraksın ki ülke tam da başbakanımız gibi, Arınç gibi insanlara muhtaçken...
sümeyye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 23:02   #9
Kullanıcı Adı
merhoom
Bülent ARINÇ'a karşı kişisel bir hayranlığım var bu nedenle ben hala Cumhurbaşnalığının Bülent Arınç'a da çok yakışabileceğini söylemekten kendimi alamıyorum.(Abdullah GÜL'ü eleştirmiyor aksine onun bu göreve layık ve liyakatli bir insan olduğunu özellikle vurguluyorum bunuda gereksiz Abdullah GÜL eleştirileri dinlemek istemediğim için açıklıyorum.) Çağımızın cicerosu bir hitabet ustası olan
Bülent ARINÇ'ın siyasetten uzaklaşma kararını normal karşılarım zira yıllardır meclisde bilffil bulunmuş bir insan ve yılların yorgunluğu artık hissediliyor. Genç siyasetçilere yol ve yön vermek adına iyi bir karar olur bence.

Muhabbetle...
merhoom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 23:03   #10
Kullanıcı Adı
Nazende
Kesinlikle bırakmamalı böyle değerli şahsiyetlere ihtiyacımız var :'(
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)