05-02-2009, 00:34 | #1 |
Bülent Arınç'ın dönüşü 'süper' oldu!
Bakanlar Kurulu’ndaki değişiklik Milli Güvelik Kurulu üye yapısına da yansıdı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül Milli Güvenlik Kurulu'ndaki yerini de korudu. Dışişleri Bakanı olarak MGK'ya katılan Ali Babacan, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Kurul'daki görevini sürdürecek. Milli Güvenlik Kurulu yeni üyeleri ise şöyle : Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu. Açıklamalarıyla askerlerle sık sık karşıya gelen Bülent Arınç, TBMM Başkanlığı döneminde de TSK’nın üst komuta kademesiyle yıldızı barışmamıştı. Bülent Arınç’ın Meclis Başkanlığı’na seçilmesinden sonra TSK’nın üst komuta kademesinin kendisini ziyareti tarihe “4 dakikalık jet ziyaret” olarak geçmişti. (ANKA) / HABER 7 01 Mayıs 2009 22:18
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-02-2009, 00:52 | #2 |
Gerçekten de süper oldu, hem onun için, hem de bizler için Hayırlısı olur inşallah.
|
|
05-02-2009, 01:06 | #3 |
Koç gibi adamdır o... yakışır.
Başarılar sayın arınç. |
|
05-02-2009, 15:19 | #4 |
ARINÇ HERKESDEN DAHA ADAM NEDEMİŞTİ BAŞBAKAN VECDİ GÖNÜLÜ CUMHUR BAŞKANI YAPCANDA ya sen ya ben yada abdullah gül adam gibi adam!
|
|
05-02-2009, 20:01 | #5 |
Çok hayırlı bi haber oldu bu.. Çok sevindim..
|
|
05-02-2009, 20:59 | #6 |
Yakısır Ustadımıza.. Onun gonlumdeki yeri cumhurbaskanlıgı ama bugun icin bu yerdede hakkıyla gorev yapcak insandır.
|
|
05-02-2009, 21:54 | #7 |
Çok severim net evirip çevirmeden sözünü esirgemeyen bir insan Bakanlık Çok yakışır.... Allah yardımcısı olsun
|
|
05-03-2009, 03:48 | #8 |
Devletin Başına Millet Geldi Be !
Arınç gibi ADAM az bulunur. Beklemiyordum açıkçası.. Hep, belirli bakanlıkları düşündüğümüz için hiçbirini Arınç Baba'ya yakıştıramıyorduk. Devlet Bakanlığı formülü aklıma gelmemişti, dışarıdan daha etkin bir konum düşünüyordum Arınç için.. Ama işte mutlu son veya başlangıç... AK Parti iktidara geldiğinde herkes ona Meclis Başkanlığını yakıştırıyordu o da istemişti "bu görevi hak ettiğimi düşünüyorum" demişti. Hem de fazlasıyla hak ediyordu. Azgın laikçilerin kudurganlaştığı o orta dönemde Arınç'ın biraz daha perde arkasında kalması isabetliydi ve şimdi Meydana çıkma vakti!.. Arınç'ın olduğu Milli Güvenlik Kurulu'nu düşünemiyorum bile Arınç'ın MGK'ya gireceğini bilmiyordum yeni öğrendim.. Devlet Bakanı Cemil Çiçek İç İşleri Bakanı Beşir Atalay Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül Devlet Bakanı Ali Babacan Millet Bakanı Arınç Hariciye Davudoğlu Adalet Sadullah Ergin Şükürler Olsun Ya Rabbim.. AÇILIN ER MEYDANI YİĞİT GÖRSÜN |
|
05-03-2009, 04:00 | #9 |
Zaten perite 2. adam görevindeydi ve partideki önemli kararlarda etkisinin olduğu biliniyordu...
Ama şimdi partideki bütün kararlarda etkisi olacak ve partimizin güzüne güç katacak inşALLAH... Arınç'ın askerle ve laik kesimle karşı karşıya gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum... |
|
05-03-2009, 11:12 | #10 |
Hiçbir konuda lafını esirgemeyen gerçek bir politikacı...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|