AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-01-2010, 18:20   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart ''Bülent Yıldırım Öldürülecek ''Endişesi
Yardım gemilerinin içinde İsrail tarafından özellikle ele geçirilmesi gereken isim olan Yıldırım'ın öldürüldüğü, sağ olsa bile İsrail tarafından öldürülme ihtimali bekleyenleri endişelendiriyor.

İHH Başkanı Yıldırım'dan hala haber yok!
İsrail'in yardım konvoyuna saldırısının şok dalgaları geçmesinin ardından kamuoyu bazı sorularında cevabını arıyor. Sivil hareketin baş mimarı İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın başına neler geldiğinden kimsenin haberi yok. İsrail'in Yıldırım ve yanında bulunan önemli isimleri öldürme ihtimali Türkiye'de haber bekleyenleri iyice endişelendirdi.
İHH Başkanı nerede?

İsrail'in Mavi Marmara'ya düzenlediği katliam sonrasında, gemide bulunan yardımseverlerden haber alınamaması büyük merak uyandırıyor. Organizasyon sorumlusu, İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve diğer sorumlularla ilgili hiçbir cevap alınamaması soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. İHH Başkanı Yıldırım'ın nerede ve hangi durumda olduğu bir devlet sırrı adeta! Bu saate kadar kimsenin bu konuda net bir bilgisi yok.

KAMUOYU MERAKLA SORUYOR, NEREDELER?

Türk kamuoyu gibi dünya kamuoyu da gemideki vatandaşlardan haber alamıyor. Bu durum İsrail'in gemiden yaralı kurtulan ya da esir alınanların, daha sonra başka kötü olaylarla karşılaşabilecekleri korkusunu yaşatıyor.

YILDIRIM'I ÖLDÜREBİLİRLER ENDİŞESİ
İsrail'in haince saldırısının ardından İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın akibetinin ne olduğu konusunda henüz kimsede bir haber yok. Oysaki Yıldırım daha önceden birçok savaş bölgesine giderek insanlara yardımda bulunmuş ve Ortadoğu coğrafyasında çok sevilen bir isim olmuştu. Bu durum Yıldırım'ın İsrail'in kara listesine girmesi için önemli bir neden olmuştu.Cafesiyaset

Yıldırım'ın gemiden sağ kurtulması halinde saldırgan İsrail askerleri öldürülebileceği ve başına kötü şeyler gelebileceği endişesini Türk kamuoyu henüz aşabilmiş değil. İki günden bu yana sessiz ve derinden yürüyen İsrail'in en kısa zamanda bu duruma açıklık getirmesi kamuoyunda yürekleri az da olsa ferahlatacak. Cafesiyaset

İlk etapta hapse atıldığı söylenen Yıldırım'la ilgili diğerlerinde de olduğu gibi net bir cevap yok. Keza Hakan Albayrak, Osman Atalay, Sümeyye Ertekin, Murat Palavar ve diğer sorumlular hakkında da net bir şey söylenemiyor.

Korkulan bugün İbrahim Karagül'ün yazısında vurguladığı gibi; İsrail askerlerinin, İHH kriz masasını arayıp, "Gördünüz mü, nasıl da öldürdük adamlarınızı" demesi.

O katiller bunu esirlere de uygularsa korkusu herkesin içini kemiriyor!

İslamigundem.com

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi