![]() |
#1 |
![]() apo nun tutuklu bulunduğu imralının aslında 5 yıldızlı otelden farkı olmadığını,
Hormonlu olduğundan market pilici yemediğini, Onun için özel adada tavuk beslenip taze ,taze servis yapıldığını, avukatlarının istediği şeyleri ona taşıdığını, Muz'un ne olduğunu bilmeyen ülkemizin fakir yurttaşlarının hayal bile edemedikleri kivi,avokado,mango gibi tropikal meyveleri hergün tükettiğini, Günlük gazetelerin hepsini okuyup ara sıra da televizyon seyrettikten sonra uyuduğunu, Her sabah göbeğini ovuşturarak uyanıp kendine krallar gibi bakan devlete kıs kıs güldüğünü, Günlük maliyetinin 30 milyar civarında olduğunu, Bu sebeble yattığı yerden bile Türkiye Cumhuriyetine maddi olarak zarar verebildiğini. Biliyormuydunuz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() biraz abartılmış sanki..Günlük maliyetinin 30 milyar olması nasıl oluryor?
kAynak var mı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Adamın ölüsü dirisi her türlü zarar...
Gerçekten bu adamı asamamış olmamıza çok üzülüyorum... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Düzeltmeyi yaptım konuda...Yazdığınız yazıları siliyorum ki yeni bi tartışma çıkmasın...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bence abartı geliyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İmralı adasında bir yakınım görev yaptı hepsi abartı. onun anlattıklarını dinleyene kadar bende böyle biliyordum fakat böyle değilmiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Konuyu açan arkadaşa ve bu tür iddaları ortaya atan arkadaşlara sesleniyorum.. Kanıtı olmadan hiçbir konu açmayın. Gördün mü Apo'yu İmralı'da da konuşuyorsun. GÖrdün mü gittin mi yanına saydın mı şunu yiyo bunu yemiyo fatura mı tuttun şu kadar para harcıyo şunu okuyo bunu okuyo diye. Gördün mü ?? Görmediysen elinde yazılı bir kanıt var mı? Bunu sana gardiyanlar mı söyledi. Sakın yanlış anlamayın Apo'yu desteklemiyorum onun yanında da değilim zaten onun yanında olan sadece bölücülerdir Pkklılardır. Ama bu tür konular açılıp hükümetimize laf atılamk isteniyor. Apo ya krallar gibi hizmet ediyorlar demeye çalışıyorlar. Tamam bu onların iddası herkes istediğini düşünsün ona da karşı değilim ama kanıtlayın sadece laf olmasın Apo ya böyle hizmet ettiğini ispatla belge göster ben de inanayım Apo ya böyle hizmet edildiğine... !!! >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Kuru ekmeğemi talim edildiğini zannediyorsun yoksa ,bana burda ders verir gibi sallama konuşuyorsun.İlla görmekmi gerekir.Mikropları da göremiyoruz ama bazı aletler sayesinde nerde nasıl yaşadığı insanlar tarafından biliniyor.Hükümete laf atılıyormuş.Bak benim yazılarıma bakalım kaç kere laf atmışım hükümete be insan. Benim senin dediğin gibi öyle bir niyetim olsa ben burayı eleştiri bombardımanına tutarım .Beni kızdırdın sen saçma sapan konuşma doğru yaz. > ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Abartılı olmakla beraber doğru olabilir. Kimse hükümetimize laf atamaz. Arkadaş da bir şey dememiş zaten. Laf atılacak olanlar zamanında ipi meydanlarda savuranlardır. Gerçi bir insanı öldürmek ne derece çözüm getirebilirse... :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() büyük kısmı abartı yanlız ortada bir gerçek var o da bu hainin hakkettiğinden çoooooook fazla değer görüyor olması.. >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|