AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-14-2009, 19:41   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Büst kıran ineğin fiyatı 3 kat arttı - Foto

Atatürk büstünü kırdığı için ulusal basında yer alan ve bir anda tüm Türkiye'de ilgi odağı olan ineğin; sütü, peyniri ve fiyatı 3 kat arttı.

İneği görmek için köye gelenler, hatıra fotoğrafı çekmeye başladı. Yıkılan alçı büstün yerine, Milli Eğitim Müdürlüğü çelikten bir büst yerleştirdi.

Olayla ilgili haberlerin gazete ve televizyonlarda yer almasından sonra ineğin bir anda meşhur olduğunu söyleyen yeni sahibi Ömer Ateş, kendisini tanıyanların yurt içinden ve yurtdışından aradıklarını aktardı. İneğin bir anda çok taliplisi çıktığını söyleyen Ateş; "İneğin fiyatı üç kat arttı. Daha önce 6 liraya sattığım peynirini 15 liraya isteyenler oldu. Buraya bizzat gelip ineğin fotoğraflarını çekenler var. Bir anda ilgi odağı oldu. Ben şimdilik ineği satmayı düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

İŞTE O İNEK - TIKLAYIN



Olaydan sonra 'başını ağrıtacağı' gerekçesiyle ineği hemen bir tanıdığına satan eski sahibi Gülsüm Kılıç ise; "İneğin böyle meşhur olacağını bilseydim satmazdım. Eşim hasta, huysuz bir inek, başımıza başka bela açar korkusuyla akrabamıza sattım. Kesinlikle bu olayda bir art niyet yok." dedi.

İneği bu kadar çok televizyon ve gazetede gördüklerinde şaşırdıklarını kaydeden köylülerden Fatma Sarı ise gelişmelerden son derece memnun. Atatürk'ü çok sevdiklerini belirten Fatma Sarı; "Atamıza minnet borçluyuz. Olaydan sonra köyümüz bir anda duyuldu ve meşhur oldu. Köyün tanıtımı açısından da iyi oldu." yorumunu yaptı.

DAHA DAYANIKLI BİR BÜST YERLEŞTİRİLDİ

İneğin otlanmak için girdiği okul bahçesindeki alçıdan yapılmış Atatürk büstünün yerine bu sefer çelikten yapılmış ve daha dayanıklı bir büst yerleştirildi. Haberin çıktığı gün Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından yeni bir Atatürk büstünün getirildiğini söyleyen Köy Bekçisi Coşkun Karadaş; "Milli Eğitim'den geldiler, yeni büstü yerleştirdiler, ben de onun dün boyasını yaptım. Bu seferki büst daha dayanıklı." dedi.

(CİHAN)

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-14-2009, 20:02   #2
Kullanıcı Adı
EMİNE TS
Standart
çok komik olmuş
EMİNE TS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım