AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-31-2010, 19:08   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Büyük Doğu Ocaklarının Referandum Kararı
12 Eylül Referandumunda Kullanacağımız Oy Belirlendi

12 Eylül Tarihinde Gerçekleştirilecek Referanduma İlişkin Büyük Doğu Ocakları Yönetim Kurulunca Alınan Karar ve Kamuoyuna Duyuru

Büyük doğu Ocakları Yönetim Kurulundan Duyurulur.

Büyük Doğu Ocakları Üyelerine, gönüldaşlarına, takipçilerine, muhataplarına, basına ve kamuoyuna;

Öyle şeyler vardır ki, kendileri alelade olsalar dahi, sembolik kıymetleri paha biçilmezdir. Kimi zaman ise yine öyle aleladeler vardır ki, geleceğe yönelik bir irade beyanı kıymetindedir.Bu gözle önümüzdeki Referandum, milletimizin bertaraf etmek için uzun yıllar fırsatını gözlediği 80 yıllık batıcı oligarşik bir düzenin red edilmesi manasına gelmektedir.

Milletimiz dokunulmaz maddeleri de dahil olmak üzere bu anayasanın kendisini temsil etmediğini beyan etmek emelindedir. Mevcut değişikliğin bu değişikliği yapanlar nezdinde hangi gayeye hizmet ettiğinin değerlendirilmesi apayrı bir mevzuu olup, bu aşamada verilecek karar konusunda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur.

Temel anlayışı “rejimi korumak ve kollamak” olarak ilan edilmiş tüm anayasaları belirttiği rejim bakımından red ediyor ve kalbimizin anayasasını korumak ve kollamak irademizi beyan ederek "TARAF" oluyoruz!...

Ve diyoruz ki; Ne Kıvıra Kıvıra Hayır, Ne Kıvrıla-Kıvrıla Evet... Gayesini belirlemiş ve sistemin dokunulmazlığına dokunurcasına tamamını bertaraf etmek üzere "Evet"ler üstü "EVET".

Dokunulmaz olanı "BERTARAF" etmek için "EVET"!!!..

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)