AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-05-2011, 20:01   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Büyük Fitne: Kardeş Kavgası ( PKK Oyunu )
İnsanların sorunlarını şiddet yoluyla çözmeye çalışması, kin, adavet İslam’a ve insani değerlere aykırıdır.




Esas olan barıştır. İnsanların sorunlarını şiddet yoluyla çözmeye çalışması, kin, adavet İslam'a ve insani değerlere aykırıdır.

Tüm dünyanın barış içerisinde olmasını dilediğimiz gibi, evimizde de barışın olması önemlidir. Tedrici hareket ederek; önce kendimizden ve evimizden başlamalıyız.

Devletin bazı karanlık odakları; Yuksekova'dan başlayarak Kuzey Kürdistan'da PKK-Hizbullah çatışmasını çıkarmaya çalıştılar. Geçen haftalarda da Diyarbakır'da bir markete saldırı neticesinde kardeş kavgasını tutuşturmaya çalıştılar. Tüm bunlar yetmedi; dün, BDP'nin düzenlemiş olduğu miting sonrası, miting ile alakası olmayan, ilimizin uzak bir noktasında Çınarlı bir genç kardeşimiz yaşamını yitirdi.

Bunun üzerine, PKK'ye yakın medya kuruluşları olayın polis kurşunuyla işlendiğini duyurdu, sonrasında ne olduysa görgü tanıklarının beyanı denilerek; olayı yapanın sakallı olduğundan, bir markete girdiğinden bahisle, olayı Hizbullah'a yıkmaya çalıştılar.

Yetmedi, ESP (Ezilenlerin Sosyalist Partisi)'nin Diyarbakır İl Örgütü adına bir basın açıklaması (yazılı-sanal) yapılarak Hizbulkontra söylemiyle kınama yapıldı. Bendeniz, ESP'nin genel merkezini arayarak, Hizbulkontra'dan hastın Hizbullah olup-olmadığını sordum, muhatap olan arkadaş; açıklamadan haberinin olmadığını, zaten benim Hizbullah'ın avukatı gibi konuştuğumu söyleyerek diyalogumuza son verdi.

O arkadaşın yönlendirmesiyle ESP'nin Diyarbakır İl Başkanını aradım; Ramazan Karakaya isimli kardeşim; yolda olduğunu, açıklamadan haberinin olmadığını bana söyledi. Haliyle izahat alamadan bu yazıyı yazmak durumunda kaldım. Eğer açıklaması gelirse bu yazımıza ekleyeceğiz.

Demem o ki; bu filmi çok gördük, saldırganın şalvarlı olması, yalanın-dolanın bir para olduğu bir ortamda, bu ve benzeri olaylar üzerinden kardeş kavgasını kışkırtmak ne ANF'ye, ne Haberdiyarbakır'a ne de ESP'ye yakışır.

Ölen gencimiz bizim öz kardeşimizdir, ailesinin acısı bizim acımızdır. Bu topraklar bir daha kardeş kavgasına tahammül edemez. Aynı günlerde Güney Kürdistan'da da bir oyun sergileniyor. Orada da kardeş kavgasının provası yapılıyor. Din üzerinden, iman üzerinden.

Hizbullah Cemaati mutlaka bir açıklama yaparak, bu olayla ilgilerinin olmadığını (çünkü aksini düşünmemiz mümkün değildir) izah etmelidirler.

PKK de kendisine yakın medya ve siyasi kurumları sorumlu olmaya davet etmelidir. Bize düşen ise bu olayın iç yüzünü ortaya çıkarmak ve bu kardeşimizin ölümü üzerinden binlerce kez daha acı olan kardeş kavgasına tutuşmamaktır.

*Sıdkı Zilan

buda suçlama haberi

ilgili haber

http://www.akpartiforum.com/dun-poli....html?t=157993

 


Konu Ammar tarafından (12-05-2011 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-05-2011, 21:53   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Standart
Oyun bozulacak inşaAllah.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2011, 22:21   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
Allah'ın izni ile her yöneldikleri yerde duvarlara toslicaklar...
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım